KIRIKKALE
21°
02:10

İmsak'a Kalan Süre

Nüfus personeline eğitim 

İçişleri Bakanlığı 2022 hizmet içi eğitim planı çerçevesinde, Kırıkkale Valiliği Konferans Salonunda, eğitim programı düzenlendi.


ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlanan eğitim programına; Vali Vekili Ahmet Sait Kurnaz, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Güni, Daire Başkanı Özkan Demirel, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Şinasi Kaya, Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi ve nüfus personeli katıldı.


İŞ ÜRETİM KAPASİTESİ ARTIYOR 
Son yıllarda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerinde kapsamlı değişiklikler yapıldığını ve yapılan bu değişikliklerin meyvelerini almaya başladıklarını belirten Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Güni, “Vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya önem verilen bu değişiklikler sayesinde hizmet alan insan sayısının, günlük iş üretim hacminin ve kapasitesinin kat kat arttığını görmekteyiz” dedi.


BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR 
İçişleri Bakanlığımızın 2022 hizmet içi eğitim planı çerçevesinde illerde gerçekleştirdiği eğitimin önemine değinen Vali Vekili Ahmet Sait Kurnaz ise “ Vatandaş odaklı hizmet anlayışını daha ileriye taşıyabilmek amacıyla nüfus personelimize yönelik düzenlenen bu eğitimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Eğitim programında son yıllarda nüfus ve vatandaşlık mevzuatında yapılan değişiklikler ele alınarak personele Sosyal Medya ve İletişim konusunda Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi tarafından Sosyal Medya ve İletişim konusunda sunum yapıldı.

Haber: Burak Çalışkan
 

İlginizi Çekebilir

Nüfus Müdürlüğü’nde Pazar mesaisi 

İlginizi Çekebilir

Vatana ebediyen sahip çıkacağız 

İlginizi Çekebilir

O yollar yarışma günü trafiğe kapatılacak 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92708

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171