KIRIKKALE
22°
01:24

Öğleye kalan Süre

Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü’nün 9 sporcusu siyah kuşak bağladı


Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü; Ankara Mamak Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ‘siyah kuşak’ sınavında başarılı olan 9 sporcuya Gökmeydan Spor Tesisleri’nde siyah kuşak bağladı.
Gökmeydan Spor Tesisleri’nde yapılan siyah kuşak bağlama törenine; Kulüp Başkanı Hilmi Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve sporcu velileri katıldı. Covid-19 önlemleri alınarak yapılan siyah kuşak bağlama töreninde konuşma yapan Gökmeydan Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Elif Çatal, yaptığı açıklamada, “Gökmeydan Spor ailesi bünyesinde sıfırdan başlayıp geçen yıl 2 sporcumuz siyah kuşak almıştır. Çok şükür bu yıl da 9 sporcumuz yapılan sınavda başarılı olarak siyah kuşak sahibi oldular. Kuvvet, tecrübe, sportif zeka gerektiren siyah kuşak sınavında gerekli gücü ortaya koyan kulübümüz sporcuları, disiplinli, saygılı tavırlarıyla takdir toplayıp Ankara’daki siyah kuşak sınavında başarılı oldular. Bu süreçte maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanımız Hilmi Yıldırım’a, yöneticilerimize, sporcu velilerimize teşekkür ederim. Kuşak alan sporcularımız ise: Bahar Dalçın, Onur Mucahit Dalçın, Uğurkan Dalçın, Çağkan Er, Ömer Erdal Er, Kıvanç Yılmaz Çalışkan, Beyza Ekim, Irem Su Dağdelen, Sudenaz Aydın’dır” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63297

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171