°

Milletimiz demokrasiye sahip çıktı

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, 15 Temmuz’un yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı ve demokrasiyi kesintiye uğratmaya gayret eden her kim olursa olsun millet iradesinin karşısında çaresiz kalacağını belirtti.


VATAN SEVDALILARININ BİRLİKTELİĞİ 
İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, 15 Temmuz’un yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı ve demokrasiyi kesintiye uğratmaya gayret eden her kim olursa olsun millet iradesinin karşısında çaresiz kalacağını belirtti. Mesajında demokrasi ve millet iradesi vurgusu yapan Başkan Altınışık, “Demokrasimizi kesintiye uğratmak için milletimizin iradesini yok sayarak planlanan 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde; millet iradesi karşısında hiçbir gücün duramayacağını bir kez daha hatırlatıyor, demokrasi kahramanı şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.  

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

 

 

İlginizi Çekebilir

Milletimiz demokrasiye sahip çıktı

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti’de kongre heyecanı başlıyor

İlginizi Çekebilir

Çakmaklı: “İYİ Parti teşkilatı kimsenin tekelinde değildir!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60586

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171