KIRIKKALE
22°
01:1

Akşam'a Kalan Süre

İYİ Parti Gençlik Kolları’na yeni heyecan

İYİ Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığı, siyasi alanda çalışmalarına hız katarak devam ediyor. Başkan Furkan Özen ve Gençlik Kolları Teşkilatı, İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile bir araya geldi.


GENEL MERKEZ ZİYARET EDİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları eski Başkanı Arda Özdemir ve Av. Ömer Faruk Yurt, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na geçiş yaptı. Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen’in önderliğinde Genel Merkez’e çıkarma yapan genç teşkilat, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Muğla Milletvekili Metin Ergün ve Gençlik Politikaları Teşkilat Başkanı Onur Hondoroğlu’nu ziyaret etti. 

SORUNLARI GENÇLERLE ÇÖZECEĞİZ
Ziyarette, Genel Başkan Akşener, İYİ Parti’ye geçiş yapan Özdemir ve Yurt’un rozetlerini taktı. Birlik ve baraberliğin sergilendiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akşener, “Ülkemizin çeşitli sorunlarının olduğunu biliyoruz. Bu sorunlarımızı siz gençlerimizin gelecek vaat eden projeli çalışmaları ile çözeceğiz. Biz yaptığımız bütün çalışmalarımızda gençlerimize ayrı bir önem veriyor ve onlara ihtiyacımızın olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Başkanımız Furkan Özen ve teşkilatına çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Altınışık: “Kadın, tarihin seyrini değiştirendir”

İlginizi Çekebilir

Arap Osman Baran, İYİ Parti’den istifa etti

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti, John Wick 4 filmi için reklam verdi: “Kötüler, zalimler elbet bir gün hesap verirler”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96465

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171