KIRIKKALE
25°
01:46

Öğleye kalan Süre

Arap Osman Baran, İYİ Parti’den istifa etti

Mahalli İdareler Seçimi kapsamında İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Arap Osman Baran, aday adaylığını geri çekerek İYİ Parti’den istifa etti.


PARTİMİZ İÇİN MÜCADELE ETTİK 
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığından istifa ederek Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Arap Osman Baran, merkez ilçe başkanlığına genel merkezin başkan ataması yapılmasını tepki göstererek adaylıktan çekildi ve İYİ Parti’den istifa etti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Baran, “Belediye başkanlığı aday adaylığımı geri çekiyorum. Yaklaşık 3 yıldır görev yaparak, ortalama 500 üye yapıp partimizi yükseltmek için mücadele ettik” dedi.

BİZİM EMEKLERİMİZİ UNUTTULAR 
Baran, “En son merkez ilçe başkanlığından istifa ederek aday adaylığımı başlattım. Tabii ki yerime 33 yönetim içinden bir arkadaşımızı yönetim kurulu, Merkez ilçe başkanı olarak Sayın Hüseyin Ceylan beyi seçtiler. Ne gariptir ki bizim emeklerimiz unutularak Yönetim Kurulu kararını yok sayarak genel merkez başka birini merkez ilçeye atama yaparak arkadaşlarımızı rencide etmiştir. Bu sebeple; Ekipçi bir ruh taşımam hasebiyle Aday adaylığımı geri çekerek İYİ Parti’den İstifa ettiğimi kamuoyuna saygı ile sunarım. Bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen tüm sevenlerime ve sevdiklerime teşekkür ederim” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Albayrak, İYİ Parti’den aday adayı oldu

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti, CHP ile ittifak yapmayacak

İlginizi Çekebilir

Özcan Kılıç, İYİ Parti’den istifa etti 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59650

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171