KIRIKKALE
25°
07:58

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de Kubat konseri düzenlenecek 

Kırıkkale Belediyesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yıldönümü nedeniyle konser düzenleyecek. Konserde ünlü ses sanatçısı Kubat sahne alacak. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan konsere sayılı günler kaldı. 


CUMHURİYET İÇİN KONSER DÜZENLENECEK 
Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Belediyesi, konser düzenleyecek. Yanık sesiyle, türkülerin usta ismi Kubat, Kırıkkale’de sahne alacak. 28 Ekim Cumartesi günü akşam saat 20.00’de gerçekleştirilecek olan konser, şimdiden Kırıkkale halkını heyecanlandırdı. Cumhuriyet konserinde Kubat, Kırıkkale için birbirinden sevilen türkü ve şarkıları seslendirecek. 

ÜNLÜ SANATÇI KUBAT KİMDİR?
Sanatçı, 1974 yılında Belçika'nın Anvers kentinde dünyaya geldi. Ailesi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinden göç etti. Amcası Kur'an ezberi hafız olan sanatçının bir diğer amcası Şemsettin Kubat ise şairdir. Sanat hayatında soyadı olan Kubat'ı kullanmaktadır. Beşinci doğum gününde babasının aldığı curayla müziğe ilk adımını atan Kubat, Belçika'da kilise ayinlerinde ilahi de okumuştur. Müzik hayatına Belçika'da başladı. 1996 yılında, "Kubat" sahne adıyla ilk albümünü Türkiye esas alınarak yayınlayan sanatçı kariyeri boyunca sekiz stüdyo albümü yayınladı. Son albümü "İnce İnce" 2010 yılında piyasaya çıkardı.

Haber: Burak Şenol  
 

İlginizi Çekebilir

Vatandaşlardan akıllı kartlara büyük ilgi

İlginizi Çekebilir

İç Anadolu’nun en kapsamlı Bilim Merkezi, Kırıkkale’de

İlginizi Çekebilir

Haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları yapılıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53701

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171