KIRIKKALE
25°
06:9

Öğleye kalan Süre

Bilim Merkezi öğrencilerle şenleniyor 

Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezleri, eğitim-öğretime destek amacıyla deneysel ve uygulamalı etkinliklerini yeni eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Bu doğrultuda Bilim Merkez okul gruplarını ağırlamaya devam ediyor.


MERAK DUYGUSUNU HAREKETE GEÇİRİYOR
Kırıkkale Belediyesi tarafından kar amacı gütmeden eğitim-öğretime destek amacıyla deneysel ve uygulamalı etkinlikler içeren, ziyaretçilerini denemeye ve keşfetmeye teşvik eden, bilimin kapısını aralayan Kırıkkale’de önemli bir merkez konumuna geldi. Açıldığı günden bu tarafa özellikle öğrencilerin büyük ilgisini toplayan Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin kalıcı öğrenmenin temel gereksinimi olan merak duygusunu harekete geçiriyor.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPIYOR
Okul öncesinden üniversiteye kadar öğrencilerin öğretim süreçlerinde sözel ve sayısal yeterliliklerinin yanında yaratıcılık, eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim gibi becerilere sahip olmaları gerektiği düşüncesi ile hareket eden Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi sıkıcı görülen zor konuları eğlenceli aktivitelerle öğrencilere kazandırıyor. Bu doğrultuda Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi randevu ile okul gruplarını merkezinde ağırlayarak öğrencilerin güzel bir gün geçirmelerini sağlıyorlar.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi konseri iptal etti 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Kubat konseri düzenlenecek 

İlginizi Çekebilir

Silah müzesinde sona doğru

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45357

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171