Etkinlik kapsamında katılımcılar birlikte resim yaptı, ahşap boyama faaliyetlerine katıldı ve çeşitli atölyelerde hem eğlendi hem öğrendi. Toplam 7 farklı atölyede gerçekleştirilen etkinliklerde Garaj Atölyesi, Bilim Atölyesi, Robotik Kodlama ve Uzay-Havacılık Atölyeleri büyük ilgi gördü. Anneler ve çocuklar, bilim ve sanat dolu aktivitelerle dolu dolu bir gün geçirirken, hem kaliteli zaman geçirdiler hem de üretmenin keyfini yaşadılar.
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Sevgi, sabır ve fedakârlığın simgesi olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum. Bugün birlikte güldük, birlikte ürettik. Bu güzel günde çocuklarımızla annelerimizin bir araya gelerek ortak bir deneyim yaşamaları bizim için çok kıymetliydi,” ifadelerini kullandı. Etkinlik, katılımcıların memnuniyeti ve neşesiyle sona erdi.
Çocukların yaz tatili bilim şenliğine dönüşüyor
Kırıkkale Belediyesi konseri iptal etti
Kırıkkale Belediyesinden kadınlara özel Konya Gezisi
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171