KIRIKKALE
16°
03:32

İmsak'a Kalan Süre

Hayati Telefoncu’dan üniversite öğrencilerine tebrik

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre tercihler doğrultusunda, yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlandı.


TELEFONCU TEBRİK ETTİ
Öğrencilerimiz üniversiteli olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyor. Hayati Telefoncu; ‘’Öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte akademik olarak yeni bir süreç başlayacak. Bu süreçte emeği geçen öğretmenler ve ailelerini tebrik ediyorum''.dedi

TARİHLERE DİKKAT
YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 28 ağustos -1 eylül 2023 tarihleri arasında ,elektronik kayıtlar ise 28-30 ağustos 2023 tarihleri arasında yapılabilecek. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen süre içerisinde başvurmaları gerekmektedir. Elektronik kayıt yapan adaylar, üniversiteleri tarafından duyurulan belgelere ve tarihe göre işlem yapacaklardır. Bu konuda da duyarlı olmanızı istiyorum.

Haber: Sinem Budak(stajyer)

İlginizi Çekebilir

Vergi indirimli hangi telefonları alabilirsiniz?

İlginizi Çekebilir

Öğrenciler için indirimli telefon başvuruları başladı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de okullar yeni döneme hazırlanıyor 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53401

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171