KIRIKKALE
25°
02:16

İkindi'ye Kalan Süre

Yardım çekleri havada uçuştu: Vatandaşlar birbirlerini ezdi

Kırıkkale Sosyal Hizmetler Vakfı, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlara yardım çeki dağıttı. Valilik binasında gerçekleştirilen yardım çeki dağıtımında onlarca insan sıraya girdi. Zaman zaman gergin anların yaşandığı ve koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı


ÇEKLER HAVAYA SAÇILDI
Kırıkkale Valiliğine bağlı Sosyal Hizmetler Vakfı, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere 100 TL’lik yardım çeki dağıttı. İhtiyaç sahibi aileleri gruplar halinde sıra ile çağırmak yerine bir anda valilik binasına toplayan Sosyal Hizmetler Vakfı, izdiham yaşanmasına neden oldu. Onlarca vatandaşın bir araya toplandığı alanda zaman zaman arbede yaşandı. Sosyal Hizmetler Vakfı tarafından yanlış bir şekilde uygulanan dağıtım anında insanların adeta birbirlerinin üzerine çıkması nedeniyle görevli kişi yardım çeklerini havaya fırlattı. Yere saçılan çekleri toplamak isteyen vatandaşlar ise adeta birbiriyle yarıştı. Bu sırada bir kadının yardım çeklerini kimseye kaptırmamak için yere yattığı anlar ise cep telefonu kamerasına an be an kaydedildi. 

KİM ELİNİ UZATTIYSA ONA VERİLDİ
Yardım çeklerinin havaya saçılmasının ardından ortalık savaş alanına dönerken, kalabalıkla baş edemeyen Sosyal Hizmetler Vakfı çalışanları, kim elini uzattıysa yardım çeki vermeye devam etti. Uygulanan yanlış yardım kampanyasının ardından bazı vatandaşlar çok sayıda yardım çeki alırken, ihtiyaç sahibi bazı vatandaşlar ise eli boş döndü. Öte yandan, yaşanan bu olay Kırıkkale Sosyal Hizmetler Vakfı’nın beceriksizliği gözler önüne serildi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43359

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171