KIRIKKALE
24°
00:12

Öğleye kalan Süre

Başkan Türkyılmaz'dan Tekin'e jest

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Kırıkkalespor Kulübü eski Başkanı ve iş insanı Ergün Tekin’in ismini Yehişehir’de 251. Sokağa vererek Tekin’e jestte bulundu.


İSİMLER SOKAKTA YAŞATILIYOR
Bu zamana kadar Kırıkkale’ye değer katmış önemli simaların isimlerini cadde ve sokaklarda ölümsüzleşmesini sağlayan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, şimdi de Kırıkkale siyasetinin önde gelen isimlerinden Kırıkkalespor Kulübü eski Başkanı ve iş insanı Ergün Tekin’in ismini Yehişehir’de 251. Sokağa vererek Tekin’e jestte bulundu.

İSMİ YENİŞEHİR’DE YAŞATILACAK
Şehrin değerlerine sahip çıkarak isimlerinin sokağa verilerek ölümsüzleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz şimdi de İş İnsanı Ergün Tekin’e jest yaptı. Kırıkkalespor Kulübü eski başkanlarından 28.Dönem Milletvekili adayı ve İş İnsanı Ergün Tekin’in ismi Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesinde 251. Sokağa verildi. Kırıkkale’de ilkleri başaran, Kırıkkale Üniversitesinin kurulduğu ilk yıllarda Kırıkkale'nin en modern yurdunu ve 4 yıldızlı otelini Yahşihan ilçesi Yenişehir mahallesine yaparak bir sektörün gelişimine öncülük etmişti.

İLÇEDE ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPMIŞTI
İş insanı ve siyasetçi Ergün Tekin 100 kişilik 4 yıldızlı 318 Otel ve devamında, 318 öğrenci yurdunu yaparak üniversite öğrencilerinin barınmasına ve Yenişehir bölgesinde apart ve yurt kurulmasına öncülük etti. Tekin ayrıca Kırıkkale'nin ilk defa Beyton adında ilk hazır beton fabrikasını kurmuş, kilit parke tesislerinde hayata geçirmişti. Podium AVM'nin Kırıkkale'ye gelmesine öncülük eden Tekin Yahşihan'a Nilüfer Sitesi ve Asude Şehir sitelerinin kurulmasına da öncülük ederek bölgenin kentleşmesine katkı sağlayan isimler arasında yer almıştı.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

CHP Kırıkkale İl Başkanlığı’nda başkanlık savaşı!

İlginizi Çekebilir

MHP, 14 Mayıs için tek ses, tek yürek

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 336 adet sentetik ecza ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41769

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171