KIRIKKALE
25°

Bayram tatilinde Tiny House keyfi yaşamaya ne dersiniz!

Bayram tatilinde Kırıkkale’de plan yapmakta kararsız mı kaldınız? İşte size büyük bir fırsat!


LÜKS BİR TATİL İMKANI SUNUYOR
Armas Termal Resort Hotel, İç Anadolu Bölgesi’nin doğal güzelliklerini görmek isteyenlere eşsiz bir ortam sunuyor. Sevdiklerinizle birlikte unutulmaz anları yaşayacağınız, yeşil doğanın eşsiz manzarasıyla ve huzurun sesiyle buluşturacak olan 5 yıldızlı Tiny House, Kırıkkale merkeze sadece 45 dakika uzaklıkta. Kırıkkale’den şehir değişikliğiyle unutulmaz bir gün yaşatmak istiyorsanız Kırşehir’de bulunan Armas Termal Resort Hotel, sizlere keyifli ve süper lüks bir tatil imkanı sunuyor.

armas1.jpeg

armas3.jpeg

DOĞANIN GÜZELLİĞİYLE BAŞ BAŞA BIRAKTIRIYOR
Armas Termal Resort Hotel’in hemen yanı başında bulunan ve güzelliğiyle kendine hayran bırakan şehir manzaralı Tiny House, ziyaretçilerine 5 yıldızlı tatil konforu sunuyor. Türkiye’nin en değerli ikinci özellikle kemik erimesine iyi gelen içmece termal suyuna sahip olan Armas Termal Resort Hotel, 5 yıldızlı Tiny House müşterilerine de sınırsız hizmet sunuyor. Açık büfe kahvaltı, öğle sonrası brunch ve yine birbirinden lezzetli açık büfe akşam yemeğini sağlıyor. Tatilinde farklılık isteyenlerin adresi olan 5 yıldızlı Tiny House (Bungalov evleri) sizleri doğanın güzelliğiyle baş başa bıraktırıyor.

armas.jpeg

İMKANLARDAN ÜCRETSİZ YARARLANABİLİYORSUNUZ
İş stresinizden çok uzak bir yaşam alanına kapılarını açan Armas Termal Resort Hotel, bünyesinde bulundurduğu doktor balıklarla da dikkat çekiyor. Vücudunda deri hastalıkları bulunanların uğrak noktası olan Armas Termal Resort Hotel, aynı zamanda bu hizmetini de Tiny House içerisinde yer alan müşterileri için sağlıyor. Aynı zamanda otel içerisinde yer alan havuz, sauna ve diğer hizmetlerden de ücretsiz şekilde faydalanabiliyor.

armas4.webp

VATANDAŞIN BÜYÜK İLGİSİNİ GÖRÜYOR
Yıllar önce hizmete başlayan Kırşehir turizminin göz bebeği Armas Termal Resort Hotel’in hemen yanında bulunan bölgede şehir manzarasına karşı inşa edilen Bungalov evler ve yerleştirilen karavanlar, ziyaretçilere 5 yıldızlı keyifli bir tatil fırsatı sunuyor. Kırıkkale’nin tarihi ve doğal güzelliklerinde doyum noktasına ulaşan ve hem kendisine hem de ailesine değişiklik yaşatmak isteyenler, Kırşehir’de bulunan bu eşsiz ve doğal güzelliğiyle buluşuyor. Uluslararası ve ülke çapında adını duyuran Armas Resort Hotel, mevsim fark etmeksizin vatandaşların büyük ilgisini görmeye devam ediyor.

armas5.webp

Rezervasyon Tel: 0541 606 16 55

İlginizi Çekebilir

Bayram tatilinde Tiny House keyfi yaşamaya ne dersiniz!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31899

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171