KIRIKKALE
25°
04:59

İmsak'a Kalan Süre

Orhan Kılıç, İYİ Parti’den istifa etti!

İYİ Parti’den geçtiğimiz dönem milletvekili adayı olan iş insanı E-imza Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, İYİ Parti’den istifa etti.


İYİ Parti’den geçtiğimiz dönem milletvekili adayı olan iş insanı E-imza Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, İYİ Parti’den istifa etti.

Kılıç, “Siyasi partiler, liyakata önem vermediği, söylem ve eylemleri ile gelişim ve değişimi hedeflemediği zaman, içinde bulunduğu topluma bir umut ışığı sunamazlar” dedi.

APAÇIK BİR ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKMIŞTIR

Geçtiğimiz dönem İYİ Parti’den Kırıkkale’de ikinci sıra milletvekili adayı olan Orhan Kılıç, İYİ Parti’de siyasetine noktayı koydu. Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bütün söylemleri insanları oyalama ve hamasetten öteye gidemez. Toplumun kendilerine vermiş olduğu krediyi de heba ederler. Siyasette değişme emareleri gözüken bu iklimde, bu değişimin öncüsü olma ihtimali olan kimselerin ve partinin, gelinen noktada düşündükleri şeyin sadece kendi ve çevresindekilerin ikbali olduğu, maalesef uygulanan politikalar ve tercihlerle apaçık bir şekilde ortaya çıkmıştır. Kendi hatalarına "avukat" ama başkalarının hatalarına "savcı" kesilen bu siyaset tarzının, toplumun umuduna karşılık verme ihtimali ne yazık ki kalmamıştır” dedi.

İlginizi Çekebilir

Türkiye Muaythai Federasyonu As Başkanlığına Doç. Dr. Özden Taşğın seçildi

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da asfalt çalışması hızlandı

İlginizi Çekebilir

5 yıldızlı Tiny House keyfini Kırşehir’de yaşayın

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82162

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171