KIRIKKALE
21°

Dinek Dağı’nda Filistin’e destek

Kısa bir süre önce kurulan Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Kulübü kurulmasından kısa bir süre sonra Dinekdağ Cumhuriyet Yürüyüşü faaliyetine geniş bir katılım sağladı.


HEP BİRLİKTE İSRAİL’E TEPKİ GÖSTERDİLER
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Dinekdağ Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi. Çok sayıda öğrencinin ve doğaseverin katıldığı faaliyet geçtiğimiz günlerde kurulan Bozkır Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü açısından da ilk etkinlik oldu. Kulübe özgü formalarını giyerek yürüyüşe katılan kulüp üyeleri Dinek dağın zirvesinde Filistin bayrağını dalgalandırdılar.

ÜYE KAYITLARINDA YOĞUNLUK OLUŞUYOR
Kulüp Başkanı Vedat Durudoğan ‘Bir hafta önce kurulan kulübümüze büyük bir ilgi olduğunu gördük. Çok kısa bir süre içerisinde üye kayıtlarımızda yoğunluk yaşıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Geleneksel Cumhuriyet Yürüyüşüne 100’e yakın üyemizle katılım sağladık. Üyelerimiz son günlerde Filistin ve Gazze’de yaşanan insanlık dramına tepki amacıyla Filistin Bayrağını zirvede dalgalandırdık. Filistin halkının yanında olduğumuzu bu şekilde göstermek istedik’ dedi. Durudoğan, kulübün yeni kurulmasına rağmen büyük bir ilgiyle karşılaştığını belirterek önümüzde ki dönem de yeni çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi.

Haber: Tuğçe Özdemir

İlginizi Çekebilir

Dinek Dağı’nda Cumhuriyet coşkusu

İlginizi Çekebilir

Beyzbol Şampiyonası başladı 

İlginizi Çekebilir

Korumalı futbol müsabakaları başladı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85859

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171