KIRIKKALE
24°
08:18

Öğleye kalan Süre

Avrupa’nın yeni şampiyonu Edanur 

Erzurum’da 10-21 Ağustos 2022 tarihleri arsında düzenlenen Üst Minikler Erkek ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonasında Edanur İlhan Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.


FİNALDE FRANSIZ RAKİBİNİ YENDİ 
28 ülkeden 400’e yakın sporcunun katılımı ile Erzurum/ Yakutiye ilçesinde bulunan 3 bin kişilik Buz Hokeyi Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyona da, 18 Ağustos 2022 tarihinde İngiliz sporcu Ruby Took Ing’i yenerek Edanur İlhan, finale adını yazdırdı. İlhan,  Fransız rakibi Martina Di Felice yi mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, “Sporcumuz Edanur İlhan ve Antrenörlerimiz Salim Dalbudak ve Serdar Bozer’i tebrik ederim. Sporcumuz Üst Minikler Erkek ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonasında Ülkemizi ve İlimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Sporcumuzun bu başarısı bizleri onurlandırdı. Sporcumuza iler ki yıllardaki şampiyonalarda başarılar dilerim” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne hediye midibüs 

İlginizi Çekebilir

Balkanların rüzgar kızı 

İlginizi Çekebilir

Dinek Dağı’nda Cumhuriyet coşkusu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66530

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171