KIRIKKALE
27°
04:40

İmsak'a Kalan Süre

Deprem bölgesine 400 koyun bağışlandı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrası teyakkuza geçen Kırıkkale Belediyesi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


YARDIMLAR DEVAM EDİYOR 
Yardım konusunda büyük bir öz veri ile çalışan ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen yardımları ayrıştırma yaparak paketleme işlemi gerçekleştiriyor. Ekipler aynı zamana Kırıkkale’nin farklı köylerinden bağış yapılan yaklaşık 400 koyunu deprem bölgesine göndermek üzere teslim aldı.  Yaşanan deprem felaketi sonrasında deprem bölgesine gönderilmek üzere toplanan yardımları organize eden Kırıkkale Belediyesi AFAD iş birliği ile toplanan yardımları depremzedelere ulaştırmaya devam ediyor. 

AZ ÇOK DEMEDEN YARDIMLAR YAPILIYOR 
Kırıkkaleli vatandaşların imkanları doğrultusunda az-çok demeden göndermek istedikleri yardımları alarak büyük bir gayret ile ayrıştırma- paketleme ve gönderme işlemini gerçekleştiriyor. Hayırsever vatandaşlar Kırıkkale’nin çeşitli köylerinde de yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. Şehrin çeşitli köylerinden Kırıkkale Belediyesi ile irtibata geçen vatandaşlar, kendi yetiştirdikleri, etin-sütünden faydalandıkları koyunları depremzedelere göndermek istediklerini belittiler. Belediye ekipleri titizlikle yardım yapmak isteyen tüm vatandaşların koyunlarını tek tek toplayarak deprem bölgesine göndermek üzere hazırlıyor.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Huzur Köy depremzedelerin yanında

İlginizi Çekebilir

Genç öğretmenlerden acı haber!

İlginizi Çekebilir

Olası bir depremde, Bahçelievler Mahallesi risk altında!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85593

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171