KIRIKKALE
25°
03:4

Akşam'a Kalan Süre

Yahşihanspor yeni sezona hazır 

2023-2024 futbol sezonunda 1. Amatör kümede mücadele edecek olan Yahşihanspor yaptığı transferlerle yeni sezona hazır. Sezon açılışını gerçekleştiren Yahşihanspor’da Kulüp başkanı Bayram Açıkgöz ve yönetimi, şampiyonluk için mücadele edeceklerini dile get


SEZON SONU HEDEF ŞAMPİYONLUK 
Yahşihanspor, oluşturduğu yeni yönetim ve teknik kadrosuyla 2023-2024 futbol sezonuna sıkı şekilde hazırlandı. Bu yıl 1. Amatör kümede mücadele edecek olan Yahşihanspor, kulüp başkanı Bayram Açıkgöz, sportif direktör Uğur Kütük ve antrenör Engin Akbaş’ın koordinatörlüğünde sezon maçlarına çıkacak. Yeni sezon için önemli transferlere de imza atan Yahşihanspor’da hedef sezon sonunda şampiyon olarak bir üst lige adını yazdırmak.

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A BÜYÜK TEŞEKKÜR 
Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen başkan Açıkgöz, kendilerine her zaman büyük destekler sağlayan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a sonsuz teşekkür etti. Açıkgöz, “Yeni sezonda Kırıkkale Yahşihan spor olarak başkanımız Osman Türkyılmaz başkanlığında önderliğinde destekleriyle Yahşihan spora hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Öncelikle geçlere önem vermekteyiz. Daha sonra Yahşihan spor kulübününüm sportif direktör Sayın Uğur Kütük önderliğinde ve hocamız Engin Akbaş önderliğinde Yahşihan sporunu birinci amatör kümede güzel yerlere getirmek için çalışmak istiyoruz” dedi. 

HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ 
Açıkgöz, “Yeni sezon için futbolcularımızla anlaşmalarımız yapılmıştır. Bazı futbolcu arkadaşlarımızla görüşmeler devam ediyor yapmış olduğumuz anlaşmalarda vardır.  Daha da güzel olacağını düşünüyorum. Şuanda 8 futbolcu ile anlaşmış bulunmaktayız genç futbolcularımızda var, bunların yansıra 7 tanesi genç toplam 18_20 olacak kadromuz gençlere daha önem vermek istiyoruz. Sportif direktörümüz Uğur Kütük ile Yahşihan spora kulübü anlaştık. Kendisine başarılar diliyorum hocamız olarak geçen seneden takdirden takip ettiğimiz Engin Akbaş anlaşmış bulunmaktayız.  Ona da başarılar diliyorum. Hedefimiz Allah Nasip ederse birinci amatör kümede şampiyon olmak diğer takımı bekleyip hedefimize ulaşmak.”

KALİTELİ BİR TAKIM KURACAĞIZ 
Sportif direktör Uğur Kütük; “Daha öncede formasını giydiğimiz Yahşihan sporumuza yeniden görev almaktan mutluluk duyuyorum. Burada bize güvenen ve imkân sunan Sayın Osman Türkyılmaz’a teşekkür ediyorum. Ekonomik sıkıntılar bütün Türkiye’ de futbolu olumsuz yönde etkilediği günlerde Kırıkkale’mizde bitme noktasına gelen amatör kümede biz varoluş savaşı veriyoruz. Çünkü Kırıkkale de birçok amatör ekonomik sıkıntılardan çekilmiş durumda. Ve Kırıkkale gençliğine spor yapabilme hizmet verebilmek için biz burada varoluşumuzu devam ettiriyoruz bunun içinde Sayın Osman Türkyılmaz başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.  Bize güvendiği için bu imkânları sunduğu için biz tecrübeli arkadaşlarımızla anlaşma sağladık,  daha önce futbol oynadığımız beraber çalıştığımız 8 futbolcu ile bunlar arasına da genç arkadaşlarımızı serpiştirerek güzel kaliteli bir takım kuracağız.

KALİTE OLMAK TESİSLEŞMEDEN GEÇİYOR 
“Yahşihan’a yakışır bir takım kuracağız inşallah Kırıkkale’de daha güzel Liglerin olabilmesi için mücadele edeceğiz. Çünkü takım sayısı çok az 6_7 takım birlikte oynayacağız.  Yani alt yapının gelişmesi lazım burada tabii bizim Kırıkkale sporumuzun daha özverili olması lazım altyapıya önem verilmesi lazım ki bunların hepsi tesisleşmeden geçiyor. En önemlisi tabi ki merkezde ki bizim mabedimiz olan Fikret Kara budak’ in yapılması gerekiyor. Ki burada futbolcu kardeşlerimizin futbolcu kardeşlerimize burada daha güzel daha iyi imkânlar sunabilmemiz için oranın biran önce bitmesi gerekiyor bu senede inşallah Yahşihan sporda biz dediğimiz gibi Yahşihan’a yakışır bir kalitede takım kurup zaten bu Ligin favorisi de biziz şampiyonluğu elde edeceğiz inanıyorum ben buna” dedi.

UMUT VERİCİ FUTBOLCULARIMIZ VAR 
Antrenör Engin Akbaş, “Yeni sezon hayırlı olsun herkese. Yeniden bir Lig farklı bir Lig iki sendir bal Ligindeydik kısıtlı imkanlarla gençlerle çok iyi işler becerdik üst Liglere topçu verdik altyapıdan topçu çıkardık,  bu sende buna bağlı olarak başkanımla genel menajerimle transfer görüşmelerimizi özellikle yukarıya topçu verebilmek adına transferler yapmaya çalıştık, Özellikle alt yapıdan ilerisi için umut olacak yahşi hanın çocukları yahşi hanın evlatları 6 7 tane çocuğu a takımımıza aldık bununla birlikte sezonu, hedefimiz tabi ki de şampiyonluk. Her zaman ki gibi, başarılı olmak kısıtlı imkanlar olsa da dahi en azından Yahşihan’ın çocuklarını bir arada tutmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak.  Kötü alışkanlıklardan uzak tutmak onları spora yönlendirmek. Burada iyi bir ekip oluşturmak istiyoruz onun içinde uğraşıyoruz gece gündüz bu bağlamda bize destek olan Sayın Osman Türkyılmaz’a da ayrıca teşekkür ediyoruz hem maddi hem manevi tabi ki de her zaman yanımızda. Yeni sezon herkes için hayırlısı olur inşallah” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da kadın voleybol takımı kuruldu 

İlginizi Çekebilir

Yahşihanspor, hakeme yenik düştü

İlginizi Çekebilir

Yahşihanspor’un grubu belli oldu.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27587

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171