KIRIKKALE
25°
02:16

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkalespor'dan 3 puan serisine devam

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı 52 Orduspor'u eli boş gönderdi. 90 dakika sonucunda 3 puanı hanesine yazdıran Kırıkkalegücü, 12 puanla üçüncü sıraya demir attı.


İLK GOL 4. DAKİKADA GELDİ
2023-2024 futbol sezonunda istikrarlı bir gidişat sergileyen temsilcimiz Kırıkkalegücü, 3 haftadır seri galibiyetle hanesine puan yazdırmaya devam ediyor. 6'ncı haftanın karşılaşmasında 52 Orduspor'u konuk eden Kırıkkalegücü, kendi saha ve seyircisi önünde hanesine 3 puanı yazdırmayı bildi. Karşılaşmanın henüz 4'üncü dakikasında köşe vuruşu kullanan Kırıkkalegücü, Mehmet Albayrak'ın kafa golüyle rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Dakikalar 9'u gösterdiğinde ise 52 Orduspor penaltı kazandı. Topun başına geçen İrfan Başaran penaltıyı gole çeviremedi, meşin yuvarlar Kırıkkalegücü kalecisinde kaldı.

HAFTAYA DEPLASMANDA PUAN ARAYACAK
Dakikalar 31'i gösterdiğinde ise sahneye Yusuf Akdemir çıktı. Kırıkkalegücü futbolcusu Akdemir takımının ikinci golünü yazdıran kişi oldu. 90 dakika boyunca başka gol olmazken karşılaşma 2-0 Kırıkkalegücü'nün üstünlüğüyle tamamlandı. 1 maç eksiği bulunan Kırıkkalegücü, 12 puanla ligin üçüncü sırasına demir adan Kırıkkalegücü, önümüzdeki hafta K. Çekmece Sinopspor ile deplasmanda mücadele sergileyecek.

Haber: Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü FK, galibiyet hedefliyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü FK, Küçükçekmece Sinopspor maçı başladı

İlginizi Çekebilir

TFF'den Kırıkkalegücü'ne şok ceza!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58035

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171