KIRIKKALE
21°
01:42

İmsak'a Kalan Süre

Yahşihan şantiye gibi

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte üstyapı çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor. Asfalttan kilit parkeye, çevre düzenlemelerinden park ve bahçe çalışmalarına kadar birçok alanda yapılan çalışmalarda Yahşih


GELECEK 100 YILLIK SORUNLAR BİTİYOR
Geçtiğimiz yıl tamamlanan altyapı çalışmalarıyla birlikte Yahşihan Belediyesi, ilçenin her alanda sorun ve problemini çözmek amacıyla hummalı şekilde çalışma sergiliyor. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve ekibi, ilçeyi adeta şantiye alanına çevirerek birçok yatırımlara imza atıyor. İlçenin gelecek 50-100 yıllık sorunlarının çözüme kavuşmasıyla vatandaşlarda büyük memnuniyet duyuyor. Altyapısından üst yapısına, park alanlarından sosyal alanlara kadar birçok yatırımın yapıldığı Yahşihan, çalışmaların bitmesiyle birlikte büyük bir değişime ev sahipliği yapacak.

YOL BÖLÜMLERİ NEW JERSEY ŞEKLİNDE OLUYOR
İlçenin güzelleşmesi ve sorunların çözümüne yönelik bugüne kadar 7 mahallede eş zamanlı çalışmalar devam ediyor. 42 kilometre sıcak asfaltın atıldığı çalışmalar kapsamında 38 kilometrelik yol asfalta kavuşacak.  Bayraktepe mahallesine 500 metre yol bordürü (new jersey) Cumhuriyet caddesi orta refüjlerine 2500 metre new jersey çalışmaları devam ediyor. Üst yapı çalışmalarının 2023 yılı Ekim-Kasım ayında bitirilmesi hedefleniyor. Bunun yanı sıra

İSTİKLAL YOLU TARİHE TANIKLIK ETTİRECEK
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurtuluş mücadelesi olarak adlandırılan İstiklal Harbi’ni unutmamak amacıyla ‘İstiklal Yolu’ yapılıyor. Burada geçmiş dönemleri anlatan figürlerle yol projesi tamamlanacak. Bu yol, Yahşihan mezarlığından başlayarak Yahşihan tren yolunda bitecek. Turizm açısından da ilçeye değer katacak olan İstiklal yolu projesinin yapım aşaması ihale aşamasında. 27 Milyon TL değerinde olacak proje için kısa sürede çalışma başlayacak.

HER ALANDA BÜYÜK PARKLAR YAPILDI
Vatandaşların sosyal alanda vakitlerini geçirebilmesi amacıyla şehit Vedat Kutluca Parkı, şehit Aydın Çopur Parkı, Gazi İsmail Erkoç Parkı, Şefik Güneşer Parkı, Fevzi Kaya Parkı, Emik Hala Parkı, Şükrü Göçer Evcil hayvan parkı, Mustafa Abdul Cemil Kırımoğlu parkı, Ahmet Demirbilek parkı vatandaşın hizmetine sunuldu.  Burada elde edilen atıl durumdaki malzemelerle de kediler için ‘Umutlu Patiköy’ yatırım yapıldı.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Başkan Türkyılmaz: 'Sorunları çözüme kavuşturmak önceliğimiz'

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan Keskin çıkarması

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan “Komşum Nasılsın” programına büyük destek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95337

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171