KIRIKKALE
19°
00:58

Öğleye kalan Süre

Yahşihan Belediyesi'nden hoş geldin ikramı

Yahşihan Belediyesi 2023-2024 akademik yılının başlaması nedeniyle her yıl gerçekleştirdiği hoş geldin çorbası dağıtımını bu sene de gerçekleştirdi.


HİZMETLER TAKDİR TOPLADI
Yahşihan Belediyesi, ilçede bulunan yurtların önüne konumlandırdığı Müge Anlı ve Yahşihan Belediyesi Mobil Aşevi aracıyla yeni dönem kayıtları için ilçeye gelen öğrenci ve ailelerine sıcak çorba ikramında bulundu. Akademik yılın başlamasıyla çorba ikramlarına tekrar başlayacağını duyuran Yahşihan Belediyesi günün erken saatlerinden itibaren yerleşme ve kayıt telaşına giren aileler ve öğrencilere yaptığı bu hizmetle takdirleri topladı. 

ÇOK HEYECANLIYIZ, ÇOK MUTLUYUZ
Hizmetten memnun kalan aileler: “Bu koşturma içerisinde yemek yemeyi bile unutmuştuk. Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz ama bir o kadar da çocuklarımızdan ayrılacağımız için tedirginiz. Bugün belediyenin bu hizmeti bizi gerçekten sevindirdi. Öğrendik ki başkanımızın bu şekilde birçok hizmeti varmış, özellikle de sınav haftalarında sabah çorba dağıtıyormuş, bu haber içimizi ferahlattı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” ifadesinde bulundular. 

Haber: Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da zararlı haşerelerle mücadele sürüyor

İlginizi Çekebilir

Giyilmeyen kıyafetler çöpe değil, kumbaraya

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri coşkuyla kutlandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89855

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171