KIRIKKALE
24°

Yahşihan Belediyesi’nden depremzedelere sıcak çorba

Yahşihan Belediyesi’nin Müge Anlı Mobil Aşevi Aracıyla Yahşihan ilçesine yerleşmiş depremzede vatandaşlara günlük sıcak yemek dağıtımları devam ediyor.


43 AİLEYE SICAK YEMEK
Yahşihan Belediyesi, Kahramanmaraş/Pazarcık merkezli depremin ardından Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine sığınan depremzede vatandaşlara belediye bünyesinde bulunan yemekhanede hazırlanan yemekleri Müge Anlı Mobil Aşevi aracıyla günlük olarak dağıtımlarını gerçekleştiriyor. Yahşihan Belediyesi Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatlarıyla ilk günden itibaren depremin merkez üssü Kahramanmaraş/Pazarcık ilçesinde başlatılan sıcak yemek dağıtım hizmeti Yahşihan ilçesine yerleşen depremzede vatandaşlar içinde devam ediyor.  Yahşihan ilçesinde deprem bölgesinden gelen 43 aileye tek öğünde 3 çeşit yemek dağıtan Yahşihan Belediyesi depremzedeleri yalnız bırakmıyor. 

TEK TEK DAĞITILIYOR
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Asrın felaketinin yaşandığı andan bugüne kadar deprem bölgesine yardım, yiyecek ve gıda lojistiği konusunda depremzede kardeşlerimizin hep yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Sadece orada değil ilçemizde de yardım bekleyen birçok depremzede vatandaşımızı misafir ediyoruz. Belediyemiz yemekhanesinde hazırlanan yemeklerimiz günlük sıcak bir şekilde Yahşihan Belediyesi ve Müge Anlı Mobil Aşevi aracımızla tek tek dağıtılıyor. Ayrıca her ihtiyaçlarında bir telefon kadar uzaklarında olduğumuzu belirtiyoruz. Tüm Türkiye olarak yastayız. Hepimize tekrar çok geçmiş olsun diyorum.” şeklinde konuştu.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Sıcak çorbalar yaralı gönülleri ısıtıyor

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da Ramazan ayı denetimi

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi, masa tenisinde başarılara doymuyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16687

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171