KIRIKKALE
22°
02:46

İkindi'ye Kalan Süre

Vali Tekbıyıkoğlu, Tunceli’ye uğurlandı 

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, yeni görev yeri Tunceli’ye uğurlandı. Herkesten helallik isteyen Tekbıyıkoğlu, “Kırıkkale için elimizden geldiğince mücadele ettik. Şimdi aynı hizmetlerimiz Tunceli’de yapma vakti. Kırıkkale’yi asla unutmayacağım” ded


KIRIKKALE’Yİ UNUTMAYACAĞIM 
Son Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliği görevinden Tunceli Valiliği’ne atanan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu yeni görev yeri Tunceli’ye uğurlandı. Valilik makamında düzenlenen uğurlama töreninde Tekbıyıkoğlu, Valilik personelleri ve yöneticileriyle vedalaştı. Tekbıyıkoğlu, “Kırıkkale için elimizden geldiğince mücadele ettik. Şimdi aynı hizmetlerimiz Tunceli’de yapma vakti. Kırıkkale’yi asla unutmayacağım” dedi.

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 
Tekbıyıkoğlu, “Meslek hayatımın en rahat yerlerinden bir tanesiydi. Bu içinizden birisi olmakla ben bu kolaylığı, bir rahatlığı hissettiğimi düşünüyorum. Çünkü memleketim Ankara. Doğduğum büyüdüğüm yer Ankara. Asıl memleketim Çorum'un Sungurlu ilçesi. İkisi de buradan kırk beş dakika. Bana bunu hissettirdiğiniz için hepinize başta yakın mesai arkadaşlarım olmak üzere bütün Kırıkkalelilere teşekkür ediyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Hedefimiz geçen yılın iki katı beton yol yapmak

İlginizi Çekebilir

Minibüs yangınına Vali müdahale etti

İlginizi Çekebilir

Gençlerle birlikte halı saha maçı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52415

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171