KIRIKKALE
21°

Türkyılmaz, “Başkanlık koltuktan ibaret değildir”

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz düzenli olarak gerçekleştirdiği halk toplantılarında bu hafta Seyrantepe Mahallesi’nde bulunan Yılmaz Life Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Türkyılmaz toplantıda “Belediye başkanlığı oturduğumuz koltuktan ib


PROJELERİNİ ANLATTI
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz her hafta Salı günü vatandaşları makamında ağırlayıp vatandaşların sorun ve görüşlerini yüz yüze dinliyor. Bunun yanı sıra toplumun tüm kesimine ulaşmak amacıyla düzenli olarak mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip toplu olarak gerçekleştirdiği toplantılarda yapılan hizmetleri anlatan Türkyılmaz bu hafta Seyrantepe Mahallesi’nde bulunan Yılmaz Life Sitesi’nde vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi. Kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda göreve geldiği andan itibaren yaptığı bütün proje ve etkinliklerden bahseden Başkan Türkyılmaz yaptığı ve yapacak olduğu projelerini de tepegözle yansıttığı sunumunda görsellerle anlattı. 


BAŞKANLIK KOLTUKTAN İBARET DEĞİLDİR
Sonrasında vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda kurum müdürlerine talimat veren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında: “Burada vatandaşlarımızla iç içe olmaktan mutluluk duyuyoruz. Belediye başkanlığı oturduğumuz koltuktan ibaret değildir. Biz her zaman sahada vatandaşlarımızla iç içe olduk olmaya da devam edeceğiz. Bugün vatandaşlarımızın sorunlarını gerekli birim müdürlerimize bizzat onlar aracılığıyla ilettik. Vatandaşlarımız için sorunların çözümü ve sonucu konusunda yapılacak çalışmaların takipçisi olacağım.” 


Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden kamp etkinliği

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da kaynak suyu aranıyor

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da vatandaş halk gününden memnun

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18074

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171