KIRIKKALE
21°
00:48

Yatsı'ya Kalan Süre

Engelli gencin hayalini Türkyılmaz gerçekleştirdi

Sosyal ve kültürel alanda önemli çalışmalara imza atan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, renkli bir etkinliğe daha imza attı. Başkan Türkyılmaz, bedensel engeli bulunan Emirhan Gürler’in askere gitme hayalini temsili asker eğlencesi yaparak gerç


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Yahşihan ilçesinde askere gitmek isteyen zihinsel engelli genç için Belediye tarafından temsili "asker eğlencesi" yapıldı. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, geçen yıl Üzeyir ve Fatma Gürler çiftini ziyaretinde engelli oğulları Emirhan Gürler'in askere gitme hayalinin olduğunu öğrendi. Başkan Türkyılmaz, 20 yaşına giren engelli gencin hayalini gerçekleştirmek için Alaaddin Mahallesi Çetin Koçdağan Parkı'nda asker eğlencesi düzenledi.


HER ZAMAN YANINIZDAYIZ 
Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu ve Türkyılmaz, etkinlikte Emirhan'ın eline kına yaktı. Bir süre Türkyılmaz'la oynayan Emirhan, daha sonra ailesi ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi. Türkyılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emirhan'ın kendileri için çok özel biri olduğunu söyledi. Emirhan'ın askerlik hayalini gerçekleştirmek için bugün asker gecesi düzenlediklerini aktaran Türkyılmaz, "Ekip arkadaşlarımız güzel bir organizasyon yaptı, teşekkür ediyorum. 

GÜRLER AİLESİNDEN TÜRKYILMAZ’A TEŞEKKÜR 
“Bugün kınasını yakıp askere uğurlayacağız. Emirhan'ın hayalinin asker olup, eğlence düzenlemek olduğunu öğrenince biz de belediye olarak gencimizin hayalleri ve umutları yeşersin diye böyle bir gece düzenledik." diye konuştu. Baba Gürler de oğlunun hayalinin gerçekleştiği için çok mutlu olduklarını belirterek, böyle bir geceye düzenledikleri için Başkan Türkyılmaz'a teşekkür etti.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan Keskin çıkarması

İlginizi Çekebilir

24 yıldır unutulmayan acı

İlginizi Çekebilir

Transitin altında kaldı! Metrelerce sürüklendi 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17509

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171