KIRIKKALE
25°

Shair Guliev'den ASKON ziyareti

Kırıkkale'nin iş dünyasında önemli bir rol üstlenen ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, Azerbaycan'dan gelen işadamı Shair Guliev'i misafir etti.


GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
Azerbaycan'da otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Azeri işadamı Guliev’e Kırıkkale’nin imalat sektöründeki potansiyeli ve iş imkanları hakkında bilgiler aktaran ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.  Görüşme sırasında Savaş Geyik ve Shair Guliev, Kırıkkale-Bakü arasında ticari işbirliği ve öne çıkan alanlar üzerinde görüş alışverişinde bulundular.

ÜRETİM TESİSLERİ ANLATILDI 
Kırıkkale'nin sanayi ve üretim sektöründeki potansiyeli, özellikle otomotiv endüstrisi ve yan sanayi alanında fırsatlar ve yatırım imkanları ele alındı. Ziyaretin ardından ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Geyik ve Guliev, ASKON üyesi ARS Savunma ve Bahadır Kimya fabrikalarında incelemelerde bulundular.  Azeri işadamı Guliyev işletmelerin  teknolojik altyapısı, kalifiye iş gücü ve lojistik avantajlarının yanı sıra Kırıkkale'deki üretim tesislerinin kalitesi ve kapasitesi hakkında da detaylı bilgiler edindi.  ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Geyik, ziyaret sırasında Kırıkkale'nin yatırım fırsatlarına bilgilendirme yaptı, işbirliği ve ortak projelere açık olduklarını belirtti.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Gökdere, Delice Ziraat Odası Başkanlığı’nda güven tazeledi

İlginizi Çekebilir

ASKON Kırıkkale’den büyük buluşma

İlginizi Çekebilir

Geyik: “Cumhurbaşkanımız ve kabineye inancımız tamdır”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14883

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171