KIRIKKALE
21°
02:55

İmsak'a Kalan Süre

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! 25 terörist öldürüldü

Biri Kırıkkaleli 2 askerimizin şehit olduğu bölge, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ateş altına alındı. Bölgede yapılan operasyonda 25 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.


25 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Dün, Suriye Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde PKK/YPG’li teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu biri Kırıkkaleli 2 askerimiz şehit olmuş, şehit haberleri tüm Türkiye’nin yüreğine ateş gibi düşmüştü. Yaşanan acı olayın ardından Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgede komandolar ile operasyon başlattı. Operasyonda 25 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. 

“TERÖRİSTLERİ HENDEKLERE GÖMMEYE DEVAM EDECEĞİZ!”
PKK/YPG’li teröristlere yönelik başlatılan operasyonu sosyal medya hesabından duyuran Milli Savunma Bakanlığı, “"Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmıyor, kalmayacak! Kahraman Komandolarımız, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerindeki 25 PKK/YPG’li teröristi önleme ve cezalandırma atışlarıyla etkisiz hale getirdi. Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edeceğiz!" ifadelerini kullandı.
 

İlginizi Çekebilir

Atanamayan Uzmanlar Derneği'nden Fatih Erbakan'a ziyaret!

İlginizi Çekebilir

PKK’ya ağır darbe!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78605

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171