KIRIKKALE
26°
00:33

Öğleye kalan Süre

Saygılı: “Esnaf, toplumumuzun çimentosudur”

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı oda başkanları, Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Saygılı “Esnafımızı toplumumuzun çimentosu olarak görüyoruz, ülkemi


CEBECİ: KÜLTÜREL BİRİKİMİ YAŞATIYORUZ
Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Osman Cebeci, Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner ve Oda Başkanları Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Birlik Başkanı Osman Cebeci, Başkan Saygılı’ya günün anlamını belirten hediyeler taktim ederek, ahiliğin sembollerinden kaftan giydirdi. Birlik Başkanı Cebeci “Bir geleneği yaşatmaya çalışıyoruz. Ahilik dünyada eşi benzeri bulunmayan Türk kültürüne özgü önemli bir kültürel birikim. Bu birikimi gelecek nesillere aktarılması için programlar hazırladık, tüm halkımızı düzenlenecek etkinliklere bekliyoruz” ifadesini kullandı. 

SAYGILI: ESNAFIMIZ DAYANIŞMANIN VE AHLAKIN SEMBOLÜ
Başkan Saygılı’da esnafın toplumun çimentosu olduğunu söyleyerek “Ülkemizin ve esnafımızın huzur içinde olması birlik ve beraberliğimizin önemini artırıyor, Ahilikte değerine sıkı sıkıya sarılmamız gereken değerleri bize hatırlatan bir esnaf geleneğimiz, zenginliğimizdir. Biz Kırıkkale’de esnafımızla birlikte huzur içinde yaşıyoruz. Belediye olarak kimseyi ayırmıyoruz. Tekrar hoşgörünün, dayanışmanın ve ahlakın sembolü olan Ahilik geleneğimizin yaşatan tüm esnafımıza teşekkür ediyor, haftalarını kutluyorum” dedi.  

Haber: Ahmet Gökdemir
 

İlginizi Çekebilir

Belediye meclisi faaliyet raporunu onayladı

İlginizi Çekebilir

Yeni sanayi şehri kuruluyor

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “Esnaf, toplumumuzun çimentosudur”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12411

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171