KIRIKKALE
22°
01:40

Akşam'a Kalan Süre

Saygılı, Gazeteciler Gününü kutladı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale’de ulusal ve yerel gazete muhabirlerinin günlerini kutladı.


ESAS OLAN KIRIKKALE
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’de çalışan gazeteciler ile bir araya geldi. Başkan Saygılı gazetecilerin toplumdaki olayların tarafsız ve objektif aktarılması noktasında önemli bir görev ifa ettiğini söyleyerek gazetecilere hür düşünün ve fikirlerinizi bir kalıba sokmayın ifadesini kullandı.

"EKSTRA SİZİN SORUMLULUĞUNUZ DA VAR"
Başkan Saygılı,” Memleket sizin, ekstra sizin sorumluluğunuz da var. Siyasilerin görüşleri farklı farklı olabilir ama esas olan Kırıkkale. Bu çatı bizim çatımız. Bu çatının altında yaşıyoruz, bu manada özellikle gençler için söylüyorum hür düşünün, fikirlerini bir kalıba sokmasınlar, Fikriniz hür olsun” diye konuştu.  

"DOYDUĞUMUZ YER KIRIKKALE "
Mehmet Saygılı, “Araştırarak düşünün. Sizlerin bilgilendirme adına büyük bir sorumluluğunuz var, işinizi yaparken bu sorumluluğunuzu taşıyorsunuz bir de Kırıkkale’de yaşayan insan olarak var. Ben siyasete çıkarken doğduğum, doyduğum yer diye çıkmıştım. Burada doğup yada doğmamış olabilirsiniz ama doyduğunuz için bu memleket sizin. Bu manada sorumluluğu taşıyorsunuz diye düşünüyorum” ifadesini kullandı. Başkan Saygılı düzenlenen programda, ulusal ve yerel gazete muhabirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “Şehrimizi savunma sanayi üssü yapacağız”

İlginizi Çekebilir

Saygılı’dan yeni yıl mesajı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden rengarenk bozlak gecesi 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67426

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171