KIRIKKALE
22°
02:46

Akşam'a Kalan Süre

Şanlıurfa ve Adıyaman’ı sel vurdu!

Şanlıurfa ve Adıyaman’da etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Otomobiller de dahil olmak üzere önüne çıkan her şeyi alıp götüren sel felaketinde şuana kadar 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise kayboldu.


“EVLERİNİZİ BOŞALTIN”
Depremden etkilenen 11 il arasında bulunan Şanlıurfa ve Adıyaman, bu sefer de sel felaketi ile karşı karşıya kaldı. Bu illerde etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Su taşkınlarının yaşanması ile birlikte otomobiller ve insanlar sele kapıldı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, yaşanabilecek su baskınları nedeniyle bodrum katta yaşayan vatandaşlara, ‘evlerinizi boşaltın’ uyarısında bulundu.

DEPREMZEDELER DE ETKİLENDİ
Şanlıurfa ve Adıyaman’ın birçok ilçesinde etkili olan yağış, çadırlarda kalan depremzedeleri de olumsuz etkiledi. Depremzedelerin bulunduğu çadırlar, su ve çamurla doldu. Kötü haberi ise Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine koordinatör olarak atanan Tokat Valisi Human Hatipoğlu verdi. Hatipoğlu, Tut ilçesinde bir bahçede bulunan konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 4 kişinin ise kaybolduğunu açıkladı.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Yerbilimleri profesörü Yağız: “Depreme her zaman hazırlıklı olmalıyız!”

İlginizi Çekebilir

Depremzede öğrenciler istediği üniversiteye geçebilecek

İlginizi Çekebilir

Sağanak yağış sele döndü, köy yolu ulaşıma kapandı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41036

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171