KIRIKKALE
24°

Saadettin Saran’a neden sahip çıkılmadı?

Kırıkkaleli iş insanı Sadettin Saran’ın babası Özbek Saran, dün hayatını kaybetmişti. Kırıkkaleli Sivil Toplum Kuruluşları ve Kırıkkaleli esnaflar tarafından Saran’a yeterince değer verilmedi ve bu durum dikkatlerden kaçmadı.


SARAN’IN TEMSİLCİLERİ YETERSİZ KALDI
Kırıkkaleli hayırsever iş insanı Sadettin Saran’ın babası Özbek Saran (86) dün hayatını kaybetti. Merhum Saran’ın vefatı, iş dünyasında büyük yankı uyandırırken, Kırıkkaleli STK’ların ve esnafların duyarsız kalması dikkatlerden kaçmadı. 1935 yılında Keskin ilçesinde dünyaya gelen Merhum Saran’ın vefatının ardından hemşehrilerinin tepkisiz kalması, Sadettin Saran’ın Kırıkkale’deki temsilcilerinin yetersiz kaldığı düşüncesini ortaya çıkardı.

MEMLEKETİNİ UNUTMAYAN SARAN, BABASININ CENAZESİNDE UNUTULDU
Sadettin Saran, pandemi döneminde iş yerlerini kapatmak zorunda kalan 607 esnafa 187 bin 563 lira nakdi para yardımında bulunmuştu. Bunun haricinde okullara yaptırdığı spor salonları, sünnet ettirdiği çocuklar, hemşehrilerine yaptığı yardımlarla sık sık gündeme gelen Saran’a, bu zor gününde Kırıkkaleli çok az esnaf tarafından taziye mesajı iletildi. 

 

İlginizi Çekebilir

Saran Ailesi’nin acı günü

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe’ye Kırıkkaleli Başkan Adayı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75144

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171