KIRIKKALE
25°
03:26

Öğleye kalan Süre

Rüzgar kız Şahin, Avrupa yolcusu 

Akademik eğitim hayatını Kırıkkale Üniversitesi’nde sürdüren Spor Bilimleri Fakültesi antrenörlük bölümü öğrencisi Pelinsu Şahin, Finlandiya’da koşacak. Şampiyonluk için ter dökecek olan Şahin, 3 bin metre engelli koşuda derece elde etmek için mücadele ve


FİNLANDİYA’DA YAPILACAK 
Balkanların rüzgar kızı olarak tanınan ve henüz genç yaşına rağmen sayısız başarılara imza atan Pelinsu Şahin, hem ülkemizi hem de Kırıkkale’yi temsil etmek için U23 Avrupa Şampiyonasında ter dökecek. 13-16 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan yarışma için milli atlet Şahin, Finlandiya’ya gitmek için yola çıktı. Şahin, 3 bin metre engelli parkurunda yarışacak.
 

BAŞARI TEMENNİ ETTİLER 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, ”13-16 Temmuz 2023 tarihlerinde, Finlandiya Espoo da kentinde düzenlenecek olan U23 Avrupa Atletizm Şampiyonası Milli Takımında yer alan Pelinsu Sahin bugün yurt dışına gidiyor. 3000 metre engelde ülkemizi temsil edecek olan sporcumuzun ilk eleme seçme yarışması 13 Temmuz perşembe günü Türkiye saatine göre 19.30 da yarışacak. Sporcumuza müsabakalarda başarılar dileriz” dedi.
 

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un yeni başkanı Akbal 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un yeni hocası Eraslan oldu 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor sahaya çıkıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52337

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171