KIRIKKALE
21°
01:58

İkindi'ye Kalan Süre

Takımını al, Yahşihan’a gel

Sosyal ve vatandaş odaklı belediyecilik hizmetleri alanında önemli çalışmalara imza atan Yahşihan Belediyesi, ilçede yaz turnuvası gerçekleştirecek. ‘Takımını al gel Yahşihan’ sloganı adı altında gerçekleştirilecek olan turnuvalarda çeşitli branşlarda müs


TURNUVALAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK
‘Her anınızda hep yanınızda’ sloganıyla sosyal ve kültürel alanda etkinliklere önem veren Yahşihan Belediyesi, ilçede bulunan çocukları da unutmuyor. Bu kapsamda Yahşihan Belediyesi koordinatörlüğünde yaz turnuvaları düzenlenecek.  Turnuva 10-14 / 15 -17 yaş grupları arasında sokak basketbolu ve plaj voleybolu turnuvası şeklinde gerçekleşecek.

SOKAK BASKETBOLU VE PLAJ VOLEYBOLU
Turnuva plaj voleybolu 4 kişilik gruplar halinde, sokak basketbolu 3 kişilik takımlar halinde olacaktır. Belediye yaptığı açıklamada “Sokak basketbolu ve plaj voleybolu ilçemizde bulunan Ahmet Demirbilek Parkında oynanacaktır. Gençler için düzenlenecek futbol turnuvasında ikametgah adresi, veli muvafakatnamesi, sağlık raporu zorunludur. 20.07.2022-27.07.2022 tarihlerinde kayıtlar yapılacak olup, Yahşihan ilinde ikamet zorunludur” ifadelerini söyledi. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla gerçekleştirilen turnuvaya katılımın çok olması bekleniyor.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un yeni hocası Eraslan oldu 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un yeni başkanı Akbal 

İlginizi Çekebilir

Kickboks’ta önemli başarı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13506

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171