KIRIKKALE
17°
01:55

İkindi'ye Kalan Süre

Pehlivanlı’dan Kılıç’a teşekkür ziyareti 

AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, 14-28 Mayıs seçim sonrası bir süreliğine başkanlık görevinde bulunan Bahadır Kılıç’ı ziyaret etti.


SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR 
14-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen seçim sonrası AK Parti İL Başkanlığı görevine vekaleten Bahadır Kılıç getirilmişti. Sonrasında Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla başkanlık görevine Engin Pehlivanlı getirilmişti. Göreve gelir gelmez siyasi çalışmalarına hız kazandıran Pehlivanlı, sahada ziyaretlerini sürdürüyor.

EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ 
AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, 14-28 Mayıs seçim sonrası bir süreliğine başkanlık görevinde bulunan Bahadır Kılıç’ı ziyaret etti. Pehlivanlı, “Geçmişte partimize büyük emekleri ve katkıları olan, sevgili büyüğümüz abimize teşekkür ederiz” dedi. Pehlivanlı, “Geçmişte partimize büyük emekleri ve katkıları olan, yıllardır partimize Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı yapmış sevgili büyüğüm Bahadır Kılıç'ı işyerinde ziyaret ettim. Hoş sohbetinden ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de yeni yönetimle ilk toplantı yapıldı 

İlginizi Çekebilir

AK Parti’nin yeni il başkanı Pehlivanlı oldu

İlginizi Çekebilir

Pehlivanlı’dan Kılıç’a teşekkür ziyareti 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89903

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171