KIRIKKALE
21°

Öztürk: “Bayramlar, paylaşma ve dayanışma demektir”

MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Öztürk, “Bayramlar, manevi duyguların ve değerlerin coşkulu bir şekilde yaşandığı özel ve manalı günlerdir” dedi.


KURBAN BAYRAMI HAYIRLARA VESİLE OLSUN
Öztürk, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bu sene de Mübarek Kurban Bayramını idrak ediyor olmanın sevincini ve huzurunu yaşıyoruz. Kurban Allah’a yakınlaşmanın, bir ve beraber olmanın, tıpkı diğer ibadetler gibi olmayanın halinden anlamayı, paylaşma ve dayanışmayı gerektirirken aynı zamanda teşvik eder. Türk insanı zor zamanı bilir, ihtiyacı olana her zaman elini uzatır, üzerine düşeni yapar. Bayramlar;  geçmişlerin yad edildiği, büyüklerin ziyaret edildiği, kardeşlik, akrabalık ve dostluk bağlarının güçlendiği, dayanışma ve yardımlaşma zamanlarıdır. Manevi duyguların ve değerlerin coşkulu bir şekilde yaşandığı özel ve manalı günlerdir.” 


TÜM ZORLUKLARI KARDEŞÇE AŞARIZ!
“Milletçe ve devletçe Cumhuriyetimizin 100. yılını idrak ettiğimiz bu günlerde buna yaraşır şekilde bayramlarımızı da coşkuyla kutlayıp gereği gibi yaşayacağız. Birliğin ve beraberliğin doruk noktasına ulaştığı, insanımızın kenetlendiği bu günlerde daha çok çalışarak Türk ve Türkiye Yüzyılı’nı bu anlamlı günlerde hep beraber inşa edeceğiz. Biz zor zamanlarda kenetlenmesiyle dünyaya emsal teşkil etmiş bir milletiz.” 

DÜNYAYA EMSAL TEŞKİL ETMİŞ BİR MİLLETİZ
“Tüm zorlukları, engelleri birbirimize kardeşçe tutundukça evelAllah aşarız, üstesinden geliriz. Daha huzurlu, daha mutlu ve daha refah içinde olan bir Türkiye için hep beraber omuz omuza mücadele edeceğiz.  Bu vesileyle başta Şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimin ve Aziz Türk Milleti’nin Kurban Bayramını kutlarım. Bayramın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Bayramlar, paylaşma ve dayanışma demektir”

İlginizi Çekebilir

Hacılar Belediyesi’nden eğitime destek

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da 100 öğrenciye kırtasiye desteği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64153

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171