KIRIKKALE
21°
00:31

Öğleye kalan Süre

Sulakyurt Belediyesi öğrencilerin yanında

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlattığı kampanyaya Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’te destek verdi. Başkan Bildik, “Geçmişte olduğu gibi her zaman velilerimizin ve öğrencil


KAMPANYAYA DESTEK GİDEREK BÜYÜYOR 
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlattığı kampanyaya destekler giderek büyüyor. Bu kapsamda ilk olarak MHP yönetimi harekete geçerken, belediyelerde kampanyaya destek olmak amacıyla gerekli çalışmaları başlatmış durumda.
ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIZ 
Sosyal medya hesabı üzerinden kampanyayla ilgili paylaşım yapan Bildik, her alanda olduğu gibi bu alanda da ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi. Bildik, “İlçemizde hiçbir vatandaşımızın bu konuda sıkıntı yaşamasını istemeyiz. Milletvekilimiz Halil Öztürk’ün de çağrısıyla üzerimize düşen görevi yerine getirmeye her zaman hazırız” dedi. 
BU ÇAĞRIYA ASLA DUYARSIZ KALAMAYIZ 
Bildik, “Sevgili gençler, sizin derdinize derman olacak kurumlarla irtibat kurun, muhatap olun. Her zaman Sulakyurt Belediyemizin kapısı açık, onları her zaman misafir ederiz, gençler başımızın tacıdır. Üzerimize düşeni yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Sulakyurt Belediye Başkanlığı olarak Milletvekilimizin bu çağrısına duyarsız kalmayarak ilçemizde ihtiyacı olan öğrencilerimize gereken desteği sağlamaya hazırız. Haydi Kırıkkale'm el ele verelim, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayalım” şeklinde konuştu.
Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten CHP’ye sert eleştiri!

İlginizi Çekebilir

Hacılar Belediyesi’nden eğitime destek

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt Belediyesi öğrencilerin yanında

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93880

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171