KIRIKKALE
21°
00:35

Akşam'a Kalan Süre

Okuma gününde kitap hediye ettiler

Kırıkkale Belediyesi, kütüphane hizmetleri kapsamında “8 Eylül Dünya Okuma-Yazma Günü”ne özel etkinlikler düzenledi.


KİTAP İNSANI DEĞİŞTİR, GELİŞTİRİR
Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı açık hava kütüphaneleri "Dünya Okuma-Yazma Günü" kapsamında farkındalık oluşturmak için Büyük Şehir Parkında ve Atatürk Parkına gelen vatandaşlara ücretsiz kitap dağıttı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celaletdin Özel, “Kitap insanı değiştir, geliştirir ve olgunlaştırır. İnsanlar kendilerini geliştirdikçe toplum ve dünya da gelişir.”


ÜCRETSİZ KİTAP DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
“Okuma kültürü insanların hayat boyu öğrenmesinin vazgeçilmez bir unsuru olarak günümüzde fazlaca yer almasını istiyoruz, bu kapsamda da “Dünya Okuma-Yazma Günü”nde farkındalık oluşturmak adına, Kırıkkale Belediyesine ait Büyük Şehir Parkında ve Atatürk Parkında bulunan açık hava kütüphanelerinde kitapseverlerin kitap ile buluşmalarını sağlamak için ücretsiz kitap dağıttık. Hemşehrilerimiz buraya gelerek hem güzel havanın tadını çıkardılar, diğer taraftan da kitap okuyarak bu anlamlı güne katıldılar” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 

İlginizi Çekebilir

Ramazan Sokağı etkinlikleri başladı

İlginizi Çekebilir

Zabıta Ekiplerinden zincir marketlere denetim

İlginizi Çekebilir

'Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen şerefsizdir!'

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84137

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171