RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Keskin Kaymakamı İlhan Kayatürk, Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger ile birlikte Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Okulun hazırladığı İlköğretim Haftası programını izleyen Kaymakam Kayatürk ve Belediye Başkanı Cönger, öğrencilerin gösterilerini ilgiyle takip etti. Programın ardından öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Kayatürk, onlara derslerinde başarılar dileyerek eğitim hayatlarının önemine dikkat çekti.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Kaymakam Kayatürk, eğitimin toplumun geleceğini şekillendiren en temel unsur olduğunu vurgulayarak, öğrencilere hedeflerinden vazgeçmemeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. Ayrıca öğretmenlerle de görüşen Kayatürk, eğitim sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı öğretmenlere teşekkür etti.
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Ziyaret sırasında okul idarecileri, öğrenciler için planlanan eğitim ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi verirken, Kaymakam Kayatürk de devlet olarak her zaman eğitimin yanında olduklarını ifade etti. Etkinlik, öğrenciler ve protokol üyelerinin birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Kültürsüzlüğün bu kadarı! Sahnemiz var, perdemiz arızalı! Yıllardır bitmeyen tadilat!
Kırıkkale, Kırşehir, Niğde ve Aksaray’ın raporu açıklandı!
Ücretli çalışan sayısı yıllık %1,2 arttı
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171