KIRIKKALE
24°
02:56

İkindi'ye Kalan Süre

MKE mavi yaka personel alacak

Savunma sanayi alanında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gözde merkezi olan Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi, ‘Mavi Yaka’ alanında personel alımı gerçekleştirecek. Başvuruları kabul edilen adaylar yazılı sınava tabi tutulacaklar. 


YAZILI SINAV YAPILACAK 
Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi, ‘Mavi Yaka’ alanında personel alımı gerçekleştirecek. MKE AŞ tarafından konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Kimya Teknolojileri Operatörü, Makine Teknolojileri Operatörü ve Geri Dönüşüm Sevk Sorumlusu ilanlarımıza başvuru yapan adaylar için Gazi Üniversitesi tarafından 05/08/2023 Cumartesi Günü saat 10:00’da yazılı sınav yapılacaktır. 

SINAVIN TARİHİ VE YAPILACAĞI YER 
1- Yazılı sınavın yapılacağı adres bilgileri, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi F Blok- Merkez Kampüs 06500 Teknik Okullar Yenimahalle/ANKARA, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi- Eti Mah. Yükseliş Sk. No:5 06570 Çankaya/ANKARA

2- YAZILI SINAVA GİRİŞ BELGESİ ALINMASI,
Yazılı sınava ait sınav giriş belgeleri çıktısına Aday İşlemleri Sisteminden (https://basvuru.gazi.edu.tr) giriş yapılarak ulaşılabilecektir. Aday İşlemleri Sisteminde kaydı bulunmayan adaylar “Sisteme kayıt olmak istiyorum” bağlantısı ile 4 adımda bilgilerini doldurarak kayıtlarını gerçekleştirebileceklerdir. Kayıt esnasında T.C. Kimlik No, Doğum Tarihi, Parola (tarafınızca oluşturulacak), E-Posta ve Cep Telefonu bilgileriniz istenilecektir.
Kaydını tamamlayan adaylar başka bir işlem yapmalarına gerek kalmadan sisteme giriş yaparak “Sınav Giriş Belgesi” menüsünden belgelerini, 31 Temmuz 2023 Pazartesi gününden itibaren çıktısını alabilecektir. Sınav giriş belgenizi alırken sınavda uygulanacak kurallar ile ilgili yayımlanan “Bilgilendirme Metni”ni okumanızı ve oluşabilecek trafik yoğunluğu gibi etkenleri hesaba katarak sınav zamanından en az 45 dakika önce sınava gireceğiniz binanın önünde hazır bulunmanızı önemle rica ederiz. Sınav günü saat 10:00’dan sonra hiçbir aday sınav binasına alınmayacaktır.

SINAV GETİRİLECEKLER 
3- Adaylar yazılı sınava, a) Sınava Giriş Belgesi, b)Fotoğraflı Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı, fotoğraflı ve TC Kimlik Numaralı Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı, TC Kimlik Numaralı Sürücü Belgesi, fotoğraflı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı, fotoğraflı Pembe/Mavi kart (Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçıları), fotoğraflı ve geçerlilik süresi devam eden pasaport, fotoğraflı Geçici Kimlik Belgesinden (T.C. Kimlik Kartı edinme sürecinde, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Nüfus Müdürlüklerinden aldıkları ve yeni kimlik kartları teslim alınıncaya kadar geçerli olan fotoğraflı, imzalı, mühürlü barkodlu/karekodlu belge) biri ile girebileceklerdir.
Yukarıda sayılan belgeleri yanında olmayan adaylar sınav salonuna alınmayacaktır. 

SINAVIN AŞAMASI 
4- Ayrıca, adayların başvuru şartlarını taşımadıkları veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, işe alım sürecinin hangi aşamasında olursa olsun adaylıkları sona erdirilecektir. Yazılı sınava katılacak adaylara başarılar dileriz” açıklamasına yer verildi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

MKE kapsül fabrikasında patlama

İlginizi Çekebilir

MKE personel alacak

İlginizi Çekebilir

Fikret Karabudak stadyumu'nun ismi nereden geliyor?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25516

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171