KIRIKKALE
24°
04:51

İmsak'a Kalan Süre

Milli Eğitim personellerinde promosyon heyecanı

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul ve kurumlar ile 8 ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bağlı okul ve kurumların banka promosyonu ihale ilanı 10 Mart 2023 Cuma günü gerçekleştirilecek. Eğitim camiası çalışanları alacakları promosyon için gün s


ÖĞRETMEN VE MEMURLAR MERAK İÇERİSİNDE
Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmi internet sitesinde yapılan duyuru ile çıkılacak olan promosyon ihalesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı çalışan öğretmen ve memurların alacağı promosyon ücretini belirleyecek. Aylar öncesinden beklenti içerisine giren eğitim çalışanları yapılacak olan ihale de promosyon oranlarının 2023 yılı enflasyonuna göre güncellenerek verileceğini tahmin ediyor. Geçtiğimiz yıl kurumların yaptığı promosyon ihalelerinde yaklaşık 5000 bin personel ile MKE A.Ş. çalışanları 32 bin TL civarı promosyonla en yüksek promosyonu alan rakam olarak görünürken 6000 personeli yakından ilgilendiren İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2023-Mart ayında gerçekleştireceği promosyon ihalesi de öğretmenler ve memurlar tarafından merakla bekleniyor. 

REKABETİN KORUNMASI HAKKINDA KANUNA UYGUN OLMASI BEKLENİYOR
657 sayılı kanuna tabi kadrolu, Şube Müdürleri, Öğretmenler, sürekli işçi, geçici işçi ve 4/B sözleşmeli personel için banka promosyon ihalesi 10 Mart Cuma günü saat 10.00’da Kırıkkale  Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecek. İhaleye kamu bankalarının yanı sıra özel bankalarından yakından ilgi göstermesi bekleniyor. İl Merkezinde bulunan kamu ve özel bankaların(Garanti BBVA, Türkiye İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi Vakıf Bank, Ziraat Bankası) katılacağı ihalenin, rekabetin korunması hakkında kanuna uygun olması beklenirken, aksi durum söz konusu olması halinde Rekabet Kurulu’na başvurulacağı haber merkezimize gelen bilgiler arasında yer aldı.

 

İlginizi Çekebilir

Milli Eğitim personellerinde promosyon heyecanı

İlginizi Çekebilir

Meclis'te yeniden ele alınsın

İlginizi Çekebilir

Ders kitapları ve yardımcı kitaplar öğrencileri bekliyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52081

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171