KIRIKKALE
25°
03:54

Öğleye kalan Süre

Milli Eğitim Bakanlığı, Kırıkkale’de uygulayacak

Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından hazırlanan "81 İl AR-GE Bülteni" 2 Ağustos 2023 tarihinde yayımlandı.


ÖZEL HABER

AMAÇ; EĞİTİM KALİTESİNİ ARTIRMAK
Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından hazırlanan "81 İl AR-GE Bülteni" yılda iki kez hazırlanmaya devam edecek. Bültende, illerimizde gerçekleştirilen örnek AR-GE faaliyetlerine ilişkin bilgiler yer alacak.

Bültenin hazırlanmasının amacı ise, illerimizde gerçekleştirilen AR-GE faaliyetlerinin görünürlüğünü artırmak ve bu faaliyetlerin yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak olduğu belirlendi. Bültenin, eğitim sistemimizin iyileştirilmesi ve öğrencilerin daha nitelikli bir eğitim almaları için önemli bir katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Kırıkkale'nin de aralarında bulunduğu ve diğer illerde gerçekleştirilen önemli faaliyetlerin konu edildiği "81 İl AR-GE Bülteni"nin, bu illerdeki AR-GE faaliyetlerinin yaygınlaştırılmasına ve geliştirilmesine katkı sağlayacağı öngörülmektedir.

Haber:Yunus Emre Altundağ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, sağlıkta geleceğin teknolojisiyle tanışıyor

İlginizi Çekebilir

Atıl köy okulları, köy yaşam merkezi projesi ile hayat buldu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de çobanlık yapan öğrenci yeniden eğitime kazandırıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66259

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171