KIRIKKALE
25°
00:4

Yatsı'ya Kalan Süre

Okula başlayacak öğrenciler dikkat 

11 Eylül’de başlayacak olan yeni eğitim ve öğretim yılı için ana sınıfı, ilkokul ve ortaokula başlayacak öğrencilerin e-Kayıt sonuçları açıklandı.


E-DEVLET ÜZERİNDEN AÇIKLANDI 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 11 Eylül itibariyle yeni eğitim ve öğretim dönemi başlayacak. Bu kapsamda ana sınıfı, ilkokul ve ortaokula başlayacak öğrencilerin e-Kayıt sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı, ana sınıfı, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf öğrencileri için e-Kayıt sonuçlarının e-Devlet'te açıklandığını duyurdu.” 

SİSTEMDEN ÖĞRENEBİLECEK 
“2023-2024 eğitim öğretim yılında ana sınıfı, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf öğrencileri için e-Kayıt sonuçları e-Devlet Kapısı'nda "Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Okulları Adrese Göre Kayıt Okulu Sorgulama (e-Kayıt)" hizmeti üzerinden erişime açıldı. Veliler, çocuklarının yerleştirildiği okulu e-Devlet sistemi üzerinden öğrenebilecek.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Tıp Fakültesi’ne yeni ambulans

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt’a Kur’an Kursu yapılıyor 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: 26 şüpheli yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98445

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171