KIRIKKALE
25°

Milletvekili Kaplandan orsav ziyareti

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, tasarlayan, üreten ve yenilikçi sanayicilerin destekçisi olmaya devam edeceklerini açıkladı. Kaplan, Ordu Savunma Sanayi Yatırımları (ORSAV) A.Ş. Kırıkkale şubesini ziyaret etti.


YATIRIMLARLA İLGİLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI
Kaplan, Ordu Savunma Sanayi Yatırımları (ORSAV) A.Ş. yapmış olduğu ziyarette, şube yöneticisi Emre Demirel ile bir araya geldi. Kaplan, Çalışmalarla ilgili bilgi alarak yatırımlarla ilgili görüşmeler konuşuldu.

ORSAV NEDİR, NE ZAMAN KURULDU?
1988 yılında İstanbul’da kuruldu. Çeşitli sektörlere talaşlı imalat hizmeti veren ORSAV, 2002 yılı itibariyle savunma sanayisine yönelik hizmet vermeye başladı. 2015 yılında Ordu’da, 2019 yılında Kırıkkale’de şubelerini açarak çalışmalarını geniş çalışma sahasını sundular. Kırıkkale fabrikasında piyade tüfeği parçalarını üretmektedir. ORSAV, Milli Savunma Bakanlığı tarafından denetlenerek Tesis Güvenlik Belgesi ve Üretim İzin Belgesi almıştır. 

“TÜRKİYE YÜZYIL’ININ YÜKSELİŞİ, SANAYİCİLERİMİZ SAYESİNDE OLACAK”
Kaplan "Fabrikanın üretim atölyelerini gezerek yapılan yatırımları yerinde görme fırsatı bulduk. Emeklerinden dolayı yönetici ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Burada önemli bir yatırımın olduğunu belirtmek isterim. Ülkemiz için katkı sağlayan resmi ya da özel yatırımlar önümüzü daha da aydınlatacak. Türkiye Yüzyılı’nın yükselişi, teknolojiyi üreten ve geliştiren kıymetli sanayicilerimiz sayesinde olacak. Bizler AK Parti olarak gerek şehrimizde gerekse yurdumuzun farklı noktalarında tasarlayan, üreten ve yenilikçi olan sanayicilerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz." dedi.

İlginizi Çekebilir

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Sofuoğlu atandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de AK Parti'nin "Teşkilat Akademisi" eğitimi başladı

İlginizi Çekebilir

Kaplan, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

83084

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171