KIRIKKALE
32°
01:17

Yatsı'ya Kalan Süre

AK Parti, Teşkilat Akademisi’nde 3.dönem dersleri devam ediyor

Teşkilat Akademisi Eğitim Programı “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle Kırıkkale’de gerçekleştirilecek.


KIRIKKALE’DE DÜZENLENECEK 
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitimleri, 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsıyor. 93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler veriliyor. Eğitimlerin ana teması “Türkiye Yüzyılı” olarak planlandı. 3. Dönem dersleri Kırıkkale’de 13 Kasım’da düzenlenecek. AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Şen; “Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak. Gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, her ilimizde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirdik.” 


ÖNÜMÜZDE ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM VAR
“Bu 3. dönemi. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından veriliyor. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim veriyor. AK Parti; yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor. Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine yapılıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik.” dedi.  Seçim 2023, Siyasal İletişim ve Medya ile Türkiye Yüzyılı başlıklarıyla gerçekleştirilecek eğitimlere eğitimci olarak Faruk Önalan, Halil Ürün, Lütfiye Selva Çam ve Ahmet Arslan eğitmen olarak katılacak.” 


İKİ KEZ ŞEHRİMİZDE GERÇEKLEŞTİRMİŞTİK
Teşkilat Akademisinin 2023 vizyonu için son derece önemli olduğunu ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “Teşkilatı Akademisi 3. Dönem dersleri partimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun. AK Parti kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği teşkilat içi eğitim faaliyetleri ile her zaman öncü olmuş ve teşkilat mensuplarının geleceğe hazırlanma konusunda hep hazırlıklı olmuştur. Gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri daha önce iki kez şehrimizde gerçekleştirmiştik.” 

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU ÜZERİNE OLACAK
Bu üçüncü dönemi olacak. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da yakından tanıdığı isimler tarafından veriliyor. AK Parti, yeni yüzyıla, 'Türkiye Yüzyıl’ına güçlü bir şekilde hazırlanıyor. Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu üzerine olacak. Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. Tüm teşkilatlarımız sahada tam odak çalışıyor. Bu eğitimler ile teşkilatlarımızı daha da hazır bir hale getirerek, motivasyonlarını ve özgüvenlerini daha da yükseltmeyi arzuluyoruz. Seçim sürecine planlı ve iyi bir şekilde hazırlanarak Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vermek istiyoruz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Sarıaydın’dan teşekkür mesajı

İlginizi Çekebilir

Aslan’lardan Erdoğan’a tam destek

İlginizi Çekebilir

Kaplan: "Türkiye yüzyılını birlikte inşa edeceğiz "

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45569

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171