KIRIKKALE
25°
01:23

Akşam'a Kalan Süre

Milletvekili Kaplan: “Müsterih olun su problemini çözeceğiz”

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, su kesintileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kaplan, “Vatandaşlarımız müsterih olsun su problemini çözeceğiz” dedi. 


SU TÜKETİMİ 3 KAT ARTTI 
Son günlerde Kırıkkale genelinde yaşanılan su kesintileriyle ilgili AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, açıklamalarda bulundu. Kaplan, “Malumunuz merkeze bağlı bazı mahallelerimizde bir kaç gündür su kesintileri yaşıyoruz. Su miktarımız hava sıcaklıklarının da hızla yükselmesiyle yaklaşık 3 kat artan su kullanım miktarı sebebiyle oldukça geriledi. Özellikle bahçe sulamalarında yoğun su kullanımı ve kaçak kullanımlar bu kritik seviyeleri daha da tetikliyor. Siz kıymetli hemşehrilerimizden naçizane ricam lütfen su kullanımları bu günlerde minimuma indirelim ve kaçak kullanıma şahit olduğunuzda ivedilikle belediyemizi bilgilendirelim” dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ 
Kaplan, “Bizler de bu duruma kalıcı çözümler üretmek ve problemi en kısa sürede çözmek adına Belediye Başkanımızla birlikte var gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyor, kalıcı çözüm yolları arıyoruz. Yalnız yaşanan en ufak sıkıntıda su birliği önünden bir defa geçmemiş arkadaşların birlikte çözüm yolları arayıp çalışmalarımıza destek olmak yerine bu zaruri durumu siyasete çevirip her zaman olduğu gibi sosyal medyadan ahkam kesmeleri bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Bizlere ahkam kesip Belediye Başkanımızı eleştiri yağmuruna tutan bu arkadaşların yönettiği belediyelere sizler bizzat şahit oluyorsunuz.”

EN KISA ZAMANDA ÇÖZÜLECEK
“AnkaPark’ı çürümeye terk eden, bozulan otobüsleriyle metrobüsleriyle dünya rekorları kıran, Türkiye’nin en büyük 3 iline 5 yılda 5 büyük yatırım yapamayan zihniyetinde, bu güruhun vekillerininde yaptıkları açıklamaların bizim için kıymeti harbiyesi yoktur. Belediye Başkanımız bazıları gibi klavyenin başında değil işinin başındadır. Günlerdir su birliğinde gecesini gündüzüne katmaktadır. Vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi müsterih olsunlar, problem en kısa zamanda çözülecektir” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

İlginizi Çekebilir

Vakıflar Genel Müdürüne projeler sunuldu 

İlginizi Çekebilir

AK Parti’den kadına yönelik şiddete tepki!

İlginizi Çekebilir

Kaplan: “En büyük gücümüz birlik beraberliğimiz”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86983

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171