KIRIKKALE
19°
02:34

İkindi'ye Kalan Süre

Milletvekili Kaplan’dan esnaf ziyareti

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, cadde ve sokaklarda esnafın sorun ve taleplerini dinliyor. Vatandaşlarla sohbet eden Kaplan, “Kırıkkale için her alanda elimizden gelen çalışmamızı sergiliyoruz” dedi.


SAHADA ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR 
14-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında AK Parti’den milletvekili seçilen Mustafa Kaplan, cadde ve sokaklarda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Kaplan, cadde ve sokaklarda esnafın sorun ve taleplerini dinliyor. Vatandaşlarla sohbet eden Kaplan, “Kırıkkale için her alanda elimizden gelen çalışmamızı sergiliyoruz” şeklinde konuştu.

KIRIKKALE’Yİ ÇOK SEVİYORUZ 
Kaplan, “ Milletimizden vekaleti aldığımız günden itibaren Kırıkkale’miz ve Kırıkkaleli hemşehrilerimiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdürürken fırsat bulduğumuz her anda güzel Kırıkkale’mizde vatandaşlarımızla hemhal olmaya özen gösteriyoruz. Kıymetli çarşı esnafımızla selamlaşıp, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Biz Kırıkkale’yi çok seviyoruz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kaplan’dan Milli Savunma bakanına ziyaret

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan’dan esnaf ziyareti

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan’dan köyler için geçmiş olsun mesajı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99000

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171