KIRIKKALE
26°
02:0

Öğleye kalan Süre

Mahmut Çorumlu’ya önemli görev 

Kırıkkale’de görev yaptığı süre içerisinde halkın sevgisini kazanan ve KOM Daire Başkanı olarak görevlendirilen Mahmut Çorumlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu. 


HALKIN SEVDİĞİ İSİM AKSAÇLI 
Cumhurbaşkanlığı tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan emniyet müdürleri kararnamesine göre, 52 ilin emniyet müdürleri değişti. Kırıkkale’de görev yaptığı süre içerisinde halkın sevgisini kazanan, halk arasında “Aksaçlı” olarak bilinen ve son olarak KOM Daire Başkanı olarak görevlendirilen Mahmut Çorumlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu. 

EMNİYET GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı Mahmut Çorumlu, Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, polis başmüfettişi Selami Yıldız ve polis başmüfettişi Caner Tayfur, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Haber: Ahmet Gökdemir
 

İlginizi Çekebilir

Mahmut Çorumlu’ya önemli görev 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçakçılık operasyonu!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Emniyet ekiplerinden kaçakçılara geçit yok!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87681

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171