KIRIKKALE
24°
05:10

İmsak'a Kalan Süre

Kutluca: “Saadet Partisi, Türkiye’nin umududur”

Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Saadet Partisi 8’inci Olağan Büyük Kongresi’nin ardından düzenlediği ilk basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAYA GELİYORUZ 
Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, iktidarın attığı adımlardan dolayı devlet ve hükümetin birbirine karıştığını, iktidarın kendisini devlet yerine koyduğunu belirterek, “Bu ülke bizim, bu devlet hepimizin! İktidara gelenler kendi politikaları ile ülkeyi kalkındırmaya çalışırlar ama kendilerini devlet yerine koyamazlar.” diye konuştu.

BİZLER İKTİDARA GELMEYE HAZIRIZ 
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Saadet Partisi 8’inci Olağan Kongresi’nin tüm Türkiye’den yoğun bir katılım ile gerçekleştirildiğini ifade eden Kutluca, kongrenin seçim için hazırlık çalışmalarının da başlangıcı olduğunu belirterek, “30 Ekim Pazar günü, yurt içinden ve yurt dışından misafirlerimizin ve binlerce teşkilat mensubumuzun katılımıyla 8’inci Olağan Büyük Kongremizi coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Bu kongre bizim moralimizi de elbette yükseltti. Bu haliyle bu kongre, kararlılığımızın altını kalın çizgilerle çizdiğimiz, tepeden tırnağa seçimlere ve iktidara odaklandığımızın ilanı olan bir kongre oldu. Salonun atmosferi, Saadet Partisi kadroları olarak bir ve beraber olduğumuzun, kadrolarımızla ve politikalarımızla iktidara hazır olduğumuzun herkes tarafından anlaşılmasına vesile olduğu kanaatindeyiz.” dedi.

SAADET PARTİSİ, TÜRKİYE’NİN UMUDUDUR
Saadet Partisi teşkilatlarına yönelikte açıklamalarda bulunan Kutluca, her vatandaşa ulaşmanın zorunlu olduğunun altını çizerek, “Köy kahvelerinde bir sobanın etrafında bizi bekleyen milyonlarca insan var. Şehrin çeperlerindeki mahallelerin tenha sokaklarında bizi bekleyen insanlarımız var. Dışarı çıkamayan insanlarımız var. Evlerinde kapısını çalıp, selam vermemizi bekleyen yüz binlerce insanımız var. Memurlarımız, işçilerimiz, emeklilerimiz ve işsiz insanlarımız var. Kısacası bu ülkede bir çıkış kapısı arayan milyonlarca insanımız var. Bu insanlarımız da bizden bir çıkış yapmamızı bekliyor. Bizim teşkilatlarımıza öncelikle vermek istediğimiz mesaj bu. Bir kez daha ifade etmek istiyorum, insan insanın ümidi, Saadet Partisi ise, Türkiye’nin umududur. Ayrıca Saadet Partisi, bu coğrafyanın vicdanıdır.”


HATALARINIZDAN DERS ÇIKARMAK ZORUNDASINIZ
İktidardakilerin hâlâ eski politikalarının üzerine geçirdikleri yeni ambalajları ile vatandaşların önüne sunduğunu ifade eden Kutluca, iktidarın geçmişte verdiği sözlerin ne kadarını tuttuğunu sorarak, “20 yıllık bir iktidarın yeni bir vizyon ortaya koyması için neleri yapıp yapamadığına bakmamız gerekir. Üç yıllık perspektif ile hazırladığı Orta Vadeli Program Hedefleri iki ay sonra çöktü. 2022 yılı için 2021 yılının Aralık ayı sonunda bütçe hazırlayan ve daha yılın ilk yarısında yanlış hesap yaptığını anlayıp, neredeyse yeni bir bütçe büyüklüğünde ek bütçe yapmak zorunda kaldı. 2023 yılı ‘Vizyon Belgesi’nde yer alan hiçbir hedefi tutmadı, bırakın tutmasını yanına bile yaklaşamadı. Şimdi çok daha büyük hedeflerden bahsediyorlar. Şimdi bu iktidar, bir iki ay sonrasını bile planlama yeteneğinden yoksun iken, seçim öncesinde ‘Yüzyıl Vizyonu’ ortaya koyarak geleceğin ne kadar ferah olduğunu anlatmaya çalışıyor. Türkiye’yi sadece masa başında üretilenler ile ileriye götürmek mümkün değil. Hatalarınızdan ders çıkarmak mecburiyetindesiniz.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kutluca: “Vatandaş sorunlarına çözüm bekliyor”

İlginizi Çekebilir

Kutluca: “Üretim çarkları yerine algı çarkları dönüyor”

İlginizi Çekebilir

Kutluca: “Yıllar geçse de unutulmayacak bir seçim olmuştur”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53579

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171