KIRIKKALE
22°
05:34

Öğleye kalan Süre

Kutluca: “Yıllar geçse de unutulmayacak bir seçim olmuştur”

Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Kutluca, "Haklı eleştirilerin başımızın üstünde yeri var" dedi.


HAKLI ELEŞTİRİLERİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR
Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, haftalık basın açıklamasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Temennimiz geride kalan 21 yılda olduğu gibi Erdoğan'ın önümüzdeki süreci heba etmemesidir. Boşa harcayarak zamanımız kalmadı. 2023 seçimleri aradan yıllar geçse de unutulmayacak bir seçim olmuştur. 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ın ardından hem bizler hem de kamuoyu değerlendirmeler yaptık. Bundan sonra neler yapılmalı soruları etrafında tartışmalar yaşanıyor. Haklı eleştirilerin başımızın üstünde yeri var.”

UNUTULMAMALI Kİ; NE İLK NE SON SEÇİMDİR
“Başarı elde etmek önemlidir. Fakat bu başarıyı elde ederken, hangi değerleri hedef aldığını önemlidir. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bazen hırsızlık yapan birisi ömrünün sonuna kadar yakalanmayabilir. Bizim inancımızda, ne olursa olsun kazanalım mantığına yer yoktur, olamaz. Bizler hiçbir zaman bu mantıkla siyaset yapmadık. Bunu yapmak kolaydı. Yapmak tek başına iktidar bile getirebilirdi. Ancak bizler, ahlakı ve adaleti hiçe sayarak koltuk elde etme derdinde değildik. Bizler için nasıl iktidara geldiğiniz ve nasıl sürdürdüğünüz önemlidir. Bu yanlışlara düşmemek için her daim Cenab-ı Hakk'a sığınırız. Bunları mazeret üretmek için söylemiyorum. Esas kaybedenler ahlaki değerlerini kaybedenlerdir. Bu seçim önemli bir seçimdi, kritik bir seçimdi. Ancak unutulmamalı ki; ne ilk ne son seçimdir.”

SAVAŞIN BİLE BİR AHLAKI VARDIR
“Önümüzde yığınla bekleyen problemler var. Bizim bir araya gelmemizin en önemli sebebi buydu; Gerçekleri görmek... Kazanan kim, kaybeden kim düşünme durumundayız. İktidar başta olmak üzere bu soruları düşünmeye, odaklanmaya davet ediyorum. Sayın Erdoğan'a oy veren vatandaşlarımızın da alın terinin gasp edilmesine sebep olacak. Kaybedenin 85 milyon olacağı yersiz tartışmalardan hemen kaçınmamız gerek. Özellikle iktidarda bulunanlar aynı yanlış üslupla, ötekileştiren dille yalan, manipülasyon siyasetiyle seçim kazanmaya teşebbüs etmemelidirler. Savaşın bile bir ahlakı vardır denir. Siyasi propaganda yürütmenin de bir ahlaki kuralı olmalıdır.”

Haber: Burak Çalışkan 
 

İlginizi Çekebilir

Kutluca: “Üretim çarkları yerine algı çarkları dönüyor”

İlginizi Çekebilir

Oy verme işlemi sona erdi

İlginizi Çekebilir

YSK Başkanı Yener: “Yurtiçinde açılmayan 27 sandık kaldı”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52499

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171