KIRIKKALE
27°
04:27

Öğleye kalan Süre

Kızılay, soğuk havada yürekleri ısıtıyor 

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere yuva olmaya devam ediyor. Kırıkkale’de yaşayan kimsesiz, yaşlı, dul, yetim, evi olmayan veya evi olup da virane olan ailelerin yardımına koşuyor. 


YARDIM ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADIK 
Kızılay Şube Başkanı Mustafa İşler, “Kızılay olarak ailelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Şubemize gelerek sıkıntılarını, dertlerini bizlere bildiren kardeşlerimizin evlerine ziyaretlerde bulunup dertlerini dinleyerek ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Bu hafta yine dara düşmüş ailelerimize yardım etmenin mutluluğunu yaşadık.  Ziyaretine gittiğimiz kardeşimizin durumu karşısında gözyaşları döktük. Kışın gelmesi ile birlikte ailelerimizin içinde bulundukları durum daha da ağırlaşmaktadır” dedi. 


HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
İşler, “Ev ziyaretlerimiz sırasında evinde yatacak yatağı olmayan, oturacak kanepesi olmayan, Yerde halısı olmayan, yakacak sobası olmayan kardeşlerimize eşya yardımlarında bulunduk ve evinde buzdolabı ve çamaşır makinası bozulan kardeşlerimizin eşyalarının tamiratını yaptırdık. Yaptığımız ziyaretler sırasında ihtiyacı olduğunu tespit ettiğimiz 40 Ailemize toplamda 40 baza,10 kanepe, 5 soba, 10 masa, 40 sandalye, 20 halı ve çeşitli mutfak malzemeleri yardımında bulunduk” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir  

İlginizi Çekebilir

Kızılay’dan çocuklara oyuncak kampanyası

İlginizi Çekebilir

Sıcak çorbalar yaralı gönülleri ısıtıyor

İlginizi Çekebilir

Kızılay’dan depremzedelere yardım eli

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49934

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171