KIRIKKALE
25°
05:26

İmsak'a Kalan Süre

Kızılay, her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında 

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor Şube Başkanı Mustafa İşler ve yönetimi, ihtiyaç sahibi ailelerin sorunlarını gidermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 


ONLAR SEVİNDİKÇE BİZLERDE MUTLU OLUYORUZ
Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler, “Kızılay olarak her daim ailelerimizin yanında oluyoruz. Onların dertleri sıkıntıları gidermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Nerde bir garip görsek yardım elimizi uzatıyoruz. Bu hafta da yine dezavantajlı ailelerimizin yardımına koştuk. Evinde yiyecek erzakı kalmayan dul, yetim, kimsesiz, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize erzak, et konservelerini ve hijyen kolisi bıraktık. Dağıtımlar sırasında bizleri karşısında gören ailelerimizin sevinçleri bizleri de mutlu ediyor. Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi olarak ailelerimizin sıkıntılarını gidermek için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Haber: Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Gençler Filistin için sabah namazında buluştu

İlginizi Çekebilir

Yaralı kara akbaba tedavi altına alındı

İlginizi Çekebilir

Mayıs ayında 667 konut satıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49083

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171